- Jeg begynner å bli tung i kroppen

Tone Damli om formen, og sitt lille vidunder.

SNART KLARE MED IDOL: Kurt Nilsen og Tone Damli Aaberge gjester begge «Senkveld» fredag i anledning den nye runden med Idol.  Foto: FameFlynet Norway
SNART KLARE MED IDOL: Kurt Nilsen og Tone Damli Aaberge gjester begge «Senkveld» fredag i anledning den nye runden med Idol. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

SEOGHØR.NO: I slutten av mai blir Tone Damli Aaberge (25) og Markus Foss (31) foreldre for første gang. Tone Damli besøkte fredag «Senkveld» på TV 2. Hun innrømmer at hun begynner å merke på formen at hun er gravid.

- Formen er fin, men jeg begynner å bli tung i kroppen og blir litt fortere sliten, sier Tone til Thomas og Harald.

GOD FORM: Tone Damli Aaberge merker at hun er blitt tyngre etter graviditeten, men sier hun er i god form.  Foto: FameFlynet Norway
GOD FORM: Tone Damli Aaberge merker at hun er blitt tyngre etter graviditeten, men sier hun er i god form. Foto: FameFlynet Norway Vis merTone Damli er nå i gang med innspillingen av den nye sesongen av «Idol», og har tidligere innrømmet at hun ble helt slått ut etter første fotoshoot i den forbindelse.

- Jeg skal gjøre så mye jeg klarer. Helt til dette vidunderet kommer, sa hun under innspillingen.

I midten av mars ble Tone overrasket med babyshower av venninnene, og innrømmet etter det at hun og Markus har bestemt seg for navn til «det lille vidunderet».

– Ja, vi har bestemt oss for et navn. Men vi har lyst til å holde det hemmelig en stund til, sa Tone til Se og Hør.

Det var i november at det ble kjent at paret venter barn. I anledning Valentindagen i februar hyllet Tone sin bedre halvdel på sin Instagram-side.

«Han her e min valentin da!:) Snakk om vakkert menneske. Han får meg til å føle meg vakker og verdifull. Også skal han jammen santen bli pappa til høna eg ha i magen. Kvar dag e ein fest med deg @makkan_foss #herogfru #valentine #love».

 

LES OGSÅ: Tone utslått etter opptak