- Jeg begynner å bli sliten

Eli Hagen merker at det tar på å være med i «Skal vi danse».

SEOGHØR.NO: Eli Hagen (65) var helt sikker på at hun skulle ryke lørdag kveld da resultatene ble lest opp i «Skal vi danse». Den spreke politikerfruen lå nederst poenglisten med 17 dommerpoeng for sin slowfox.

Men det var Eirik Søfteland og Pål Anders Ullevålsæter som havnet i danseduell lørdag kveld, og det var tilslutt Ullevålseter som måtte forlate konkurransen.

Selv var Eli helt forberedt på å ryke ut.

- Mitt mål var at jeg skulle gå ned i vekt, komme i bedre form, ikke ryke ut først og kanskje slå Carl og det har jeg gjort. Jeg er 65 år, dobbelt så gammel som de andre og jeg er strålende fornøyd om jeg blir nummer seks, sa Hagen til Seoghør.no i pausen.

SLITEN: Eli Hagen forteller at all dansetreningen har gjort henne veldig sliten. Lørdag danset hun slow fox med Bjørn Wettre Holthe.  Foto: FameFlynet Norway
SLITEN: Eli Hagen forteller at all dansetreningen har gjort henne veldig sliten. Lørdag danset hun slow fox med Bjørn Wettre Holthe. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

- Sliten

Men Hagen gikk videre, og må belage seg på enda en uke med beintøff dansetrening. Den spreke 65-åringen forteller at hun merker den harde treningen både på kropp og sinn.

- Jeg begynner å bli sliten, men det er fin trim og jeg har sagt ja til dette. Vi har trent hver dag mange timer om dagen og jeg blir sliten. Men det holder for meg.

MOT MANNEN: Eli konkurrerte lenge mot ektemannen Carl I Hagen, som gikk ut av programmet forrige lørdag.  Foto: FameFlynet Norway
MOT MANNEN: Eli konkurrerte lenge mot ektemannen Carl I Hagen, som gikk ut av programmet forrige lørdag. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

Kritiske dommere

Eli danset slowfox med sin dansepartner Bjørn Wettre Holthe og fikk blandede tilbakemeldinger fra dommerne.

- Du har et fantastisk uttrykk. Selve slow foxen blir litt trippete, men du er en fantastisk dame og gjennomfører bra, mente Trine Dehli Cleve.

Karianne Stensen Gulliksen mente det var Hagens dårligste dans til nå, men skrøt likevel av 65-åringens figur på parketten.

- Du er en utrolig kul dame og du har overrasket og imponert meg i konkurransen. Selv om slow foxen får du ikke så bra til, det er kanskje den dårligste dansen din.

LES OGSÅ: - Slitsomt å ha ham i nærheten