IKKE IMPONERT: Tidligere "Skal vi danse"-dommer Trond Harr fyrer løs mot Alexandra Kakurina og Tor Fløysvik. Foto: TV 2
IKKE IMPONERT: Tidligere "Skal vi danse"-dommer Trond Harr fyrer løs mot Alexandra Kakurina og Tor Fløysvik. Foto: TV 2 Vis mer

- Jeg bare ler

"Skal vi danse"-Alexandra om kritikken fra eks-kollega Trond Harr.

Publisert
SEHER.NO: Det er ikke bare-bare å være dommer i ”Skal vi danse”. Alle jobber de på sesongkontrakt, og det er ingen automatikk i at man er sikret plass i panelet år etter år..

Det fikk danseguru Trond Harr (64) merke da tv2 skulle plukke dommere til en 4. sesong med ”Skal vi danse”.

Etter 3 sesonger som dommer for det populære danseprogrammet, fikk ikke Harr fornyet kontrakt sin i år. Istedet ble han erstattet av den tidligere deltakeren og danseproffen Alexandra Kakurina, som i 2006 vant konkurransen sammen med Kristian Ødegaard. Og det innrømmer han at var trist.

Trond Harr har i alle år vært kjent for ikke legge noe mellom når han ytrer sine meninger, og det har eks- kollegaene de siste dagene fått kjenne på kroppen.

Nylig langet han kraftig ut mot Tor Fløysvik, som han mener ikke gjør en dritt for norsk dans. Fløysvik skal nemlig tilsynelatende tilbringe for mye tid på danseundervisning i Russland.

- Jeg og Tor er ikke buddiser, for å si det sånn. Men jeg kan vel si så mye som at vi som kjenner ham vet at han ikke gjør en dritt for norsk dans

Men det stoppet ikke der. Også eks-dommerens nye arvtaker, Alexandra, fikk passet sitt påskrevet, og ble av Harr sammenliknet med ”Tause Birgitte”.

- Jeg er ikke bitter på noen som helst måte, men jeg må jo si at når man skal bytte ut en dommer - da må man finne noen som er bedre enn den man bytter ut. Og det har ikke blitt gjort her, fortalte Harr til Seher.no tidligere i uken.

TV2 begrunnet tidligere i år avgjørelsen med at én dommer skal byttes ut hvert år for å skape fornyelse i konseptet –for både seere og dansepartnere. Harr var imidlertid tilbake som dommer i fredagens sending av i ”Skal vi danse”. Dog denne gangen var det bare som quiz-dommer.

Men hva synes eks-kollegaene om utbruddet til 64-åringen?

- Jeg har ikke lest saken, og fikk ikke høre om den før i dag, innrømmer Trine Dehli Cleve etter sending.

Men etter et kort referat fra SeHer.no´s utsendte, nøler hun ikke et sekund.

- Tor gjør sin jobb, jeg gjør min, og de andre dommerne gjør sin. Men hva vi foretar oss i privatlivet, er opp til hver enkelt.

Hva tenker du om Harr´s sammenlikning mellom din dommerkollega Alexandra og Casinovertinnen ”Tause Birgitte”?

- Alexandra svarer på de spørsmålene hun får, hun! Sånn er det med den saken. Altså, alle vi dommerne er hyret inn for én sesong av gangen. Jeg vil ikke kommentere denne saken ytterligere.

Og også Alexandra tar det hele med knusende ro og tar ikke kommentaren personlig. 

- Jeg bare ler, forteller hun til SeHer.no. Hva skal jeg si? Jeg vet ikke om det er sjalusi som ligger bak, men jeg må jo si at dersom Trond Harr trekker paralleller melllom meg og ”Tause Birgitte”, har han virkelig glemt å skru opp lyden på tv´n sin!
Har du tips om Skal vi danse-deltakerne? Tips oss på [email protected]!

LES OGSÅ: Skviset ut av "Skal vi danse"


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer