- Jeg bare gråt og gråt da han fridde

Mannen til «Skal vi danse»-kjendisen Gyda Kathrine Bloch Thorsen trodde han skulle få et nei.

LYKKELIG LIV: - Nå er alt på stell altså! Vi har drømmehuset i Stavanger, og trives kjempegodt her. Og om en måneds tid kommer baby nummer to. Vi har det veldig bra, sier nyforlovede Gyda Kathrine Bloch Thorsen om forholdet til Sandnes Ulf-spiller Bj Foto: Stella Pictures
LYKKELIG LIV: - Nå er alt på stell altså! Vi har drømmehuset i Stavanger, og trives kjempegodt her. Og om en måneds tid kommer baby nummer to. Vi har det veldig bra, sier nyforlovede Gyda Kathrine Bloch Thorsen om forholdet til Sandnes Ulf-spiller Bj Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den tidligere «Skal vi danse»-kjendisen Gyda Kathrine Bloch Thorsen (31) venter sitt andre barn med samboeren Bjørnar Holmvik (26) om cirka én måned. Torsdag kveld fikk det lykkelige paret enda mer å glede seg til.

Etter å ha kommet hjem fra den nye sesongens kick off for tippeligaklubben Sandnes Ulf, der Holmvik spiller, satte han seg nemlig ned på kne på trappa og fridde til sin kjære.

- Det er litt typisk Bjørnar, det skulle ikke være noen romantisk middag eller slikt. Jeg gråt og gråt da han fridde, faktisk så mye at han trodde at jeg ikke skulle si ja, sier Gyda lattermildt til Seoghør.no.

- Så han trodde du skulle si nei?

- He he, det kom jo aldri et ja. Jeg gråt jo bare. Til slutt spurte han meg «Er det et ja eller nei?» forteller hun.

At paret lever lykkelige dager i sin nye hjemby Stavanger, er det liten tvil om.

- Nå er alt på stell altså! Vi har drømmehuset i Stavanger, og trives kjempegodt her. Og om en måneds tid kommer baby nummer to. Vi har det veldig bra, sier Gyda, som erkjenner at hun og Bjørnar ennå ikke har fått tenkt så mye på når bryllupet skal stå.

31-åringen innrømmer imidlertid at hun ble ganske overrasket da hennes store kjærlighet fridde til henne torsdag kveld.

- Jeg var ikke overrasket over at det kunne skje, men at det skjedde nå - det overrasket meg nok litt, ja, forteller hun.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Kroppen min er ikke den samme 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer