- Jeg barberer alt håret på kroppen

Toppsvømmer Lavrans Solli tar alle nødvendige grep for å bli best mulig.

MUSKULØS: Lavrans Solli barberer alt håret på kroppen før viktige konkurranser.  Foto: Instagram / Scanpix
MUSKULØS: Lavrans Solli barberer alt håret på kroppen før viktige konkurranser. Foto: Instagram / Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den profesjonelle svømmeren og modellen Lavrans Solli (23) fikk datteren Frøya, sammen med journalist og blogger Anja Johansen (27) i april i fjor.

Getting ready for tmrw

Et bilde publisert av Lavrans Solli (@lavransolli)

FORELDRE: Anja Johansen og Lavrans Solli har datteren Frøya sammen.  Foto: Andreas Fadum
FORELDRE: Anja Johansen og Lavrans Solli har datteren Frøya sammen. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Solli har fortalt at han satser hardere enn noen gang på svømmingen. Målet er å bli best i verden.

- Jeg er ikke fornøyd før jeg er på toppen. Og da er det ikke bra nok da heller, garantert, sier Solli til NRK om sin egen perfeksjonisme.

Dermed er det både store og små ting som må til for at han skal kunne nå toppen. En av de tingene er å barbere alt håret på kroppen før viktige konkurranser.

- Jeg barberer hele kroppen før de viktigste konkurransene. EM, VM, OL og sånn. Dette er for å fjerne unødvendig motstand, men også fordi man får en utrolig god følelse i vannet når man har barbert bort hår og død hud, sier han til Seoghør.no.

Lavrans la nylig ut bildet av prosessen på sin Instagram-side.- Gjør meg klar til i morgen, skrev han under bildet.

Søndag kom de norske svømmerne i gang med VM i Kazan. Solli skal svømme 50 meter rygg, 100 meter rygg og 200 meter rygg.

- Hva synes kjæresten din om barberingen?

- Hehe, det vokser fort ut igjen så heldigvis blir det bare en til to ganger i året. Hun hjelper ikke til med det, men jeg har en rutinert fysioterapaut som tar ryggen, sier han fornøyd til Seoghør.no.

Selv sier Anja at det av og til kan føre med seg spesielle utfordringer.

- Hehe, jeg bryr meg fint lite. Han får gjøre det som må til for å bli best. Men etter noen dager føles det ut som jeg klemmer en kaktus, sier hun til Seoghør.no.

FLOTT PAR: Anja og Lavrans fikk datteren Frøya sammen den 14. april 2014. Foto: Andreas Fadum
FLOTT PAR: Anja og Lavrans fikk datteren Frøya sammen den 14. april 2014. Foto: Andreas Fadum Vis mer

23-åringen er ryggsvømmer og står med norsk rekord på alle ryggøvelsene. I fjor vant han kongepokalen, i år tapte han den med kun noen hundredelers margin på NMs siste dag.

Den lille datteren, som har fått navnet Frøya, kom til verden over to måneder før tiden. Da den uventede fødselen startet, var Solli på trening i svømmebassenget i Bergen, mens samboeren var på besøk hos foreldrene sine i Bærum.

Saken fortsetter under bildet.

Senere fortalte 23-åringen til Dagbladet om hvordan det var å bli far såpass brått og dramatisk.

- Da var det bare å kaste seg på flyet. Jeg var så kald. «Det går bra», tenkte jeg. Jeg gjør alltid det, sa han til avisen.

Lille Frøya ble født mens pappa Lavrans satt i flyet på vei mot Oslo Lufthavn. Da han ankom sykehuset samme kveld, fikk han holde sin knapt ett kilo tunge datter for første gang.

- Jeg vet ikke hvordan en nyfødt skal se ut, så for oss var det normalt at hun var så liten. Og vi har hele tida følt oss trygge, legene og sykepleierne er fantastiske. Vi er heldige som kan være der, sa Solli.

LES OGSÅ: La ut magebilde syv dager etter fødselen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer