Jason Bateman har vært gift med Amanda Anka, som er datteren til sangeren Paul Anka,  siden 2001. Her er paret sammen på rød løper under et event tidligere i mars. Foto: Gregorio Binuya/Everett Collection/All Over Press
Jason Bateman har vært gift med Amanda Anka, som er datteren til sangeren Paul Anka, siden 2001. Her er paret sammen på rød løper under et event tidligere i mars. Foto: Gregorio Binuya/Everett Collection/All Over PressVis mer

- Jeg banner masse foran den ene datteren min

Hollywood-stjernen Jason Bateman forskjellsbehandler døtrene.

SEOGHØR.NO: Jason Bateman (45) lar banneordene hagle i sin nyeste film «Bad Words».

Nå avslører skuespilleren, som har døtrene Francesca Nora og Maple Sylvie med kona Amanda Anka, at han ofte bruker stygge ord hjemme også.

- Jeg bruker så mange banneord jeg klarer å komme på foran 2-åringen. Hun forstår jo ikke en døyt av hva jeg sier ennå uansett. Men når jeg er sammen med 7-åringen min passer jeg språket, forteller han til GQ magazine, ifølge People.com.

«Bad Words» er en svart komedie og handler om en bitter man som finner et smutthull slik at han kan delta i en nasjonal stave-konkurranse som er designet for barn. Deretter prøver han i nådeløse forsøk å vinne over de stakkars små ungene.

- Døtrene mine skal aldri få se denne filmen, hevder Bateman.

«Arrested Development»-stjernen deler likevel gjerne råd om hvordan man på best mulig måte kan fornærme barn på.

- Finn ut hvordan du raskest mulig kan få ungen til å gråte på, sier Jason, ifølge nettstedet, før han stopper seg selv.

- Nei, nå som jeg har to små jenter selv, så vet jeg ikke om jeg noen gang kunne fornærmet et barn igjen. Jeg har blitt altfor myk.

LES OGSÅ: - Jeg ser ut som en uteligger