<strong>FORNØYD:</strong> Ingrid Bjørnov forteller i et nytt intervju at hun er fornøyd med den personen hun har blitt, men at hun bærer preg av en lang karriere og avgjørelsen om ikke å få barn.  Foto: Stella Pictures
FORNØYD: Ingrid Bjørnov forteller i et nytt intervju at hun er fornøyd med den personen hun har blitt, men at hun bærer preg av en lang karriere og avgjørelsen om ikke å få barn. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg bærer sikkert preg av at jeg ikke har barn

Ingrid Bjørnov innser at hun tar litt plass etter tretti år i showbiz.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I desember fyller en av Norges største artister, Ingrid Bjørnov, 50 år. I over 30 av disse har Bjørnov underholdt nordmenn med sang og musikk.   

- Erkjennelsen er vel i ferd med å nå meg: At jeg bærer et visst preg av å ha tilbrakt drøyt tretti år i showbiz. Jeg har ikke barn heller, og bærer sikkert preg av det også, sier Bjørnov i et intervju med Alt for damene. 

Bjørnov og ektemannen Terje Holli bestemte seg for å leve barnløst, noe hun snakket om i TV 2-programmet «Trude» for to år siden. 

- Hvis noen spør, så starter de alltid spørsmålet om hvorfor jeg ikke har barn litt forsiktig: Mange tenker at «noe kan ha gått galt som vi ikke vet om og som hun ikke har lyst til å fortelle om», men sannheten er at jeg og Terje aldri har hatt lyst på barn, og vi utsatte spørsmålet frem til vi ønsket å snakke om det. 

Bjørnov fortalte at det er mange som er nysgjerrige på hvorfor hun aldri ble mamma.  

- Da fant vi ut at vi antagelig er mennesker selv om vi ikke vil ha barn. Men det er jo klart, det er mange som har bekymret seg for eggstokkene mine, sa hun i intervjuet med Trude Teige. 

Bjørnov ble først kjent på 1980-tallet da hun sang med venninnen Benedicte Adrian i Dollie, prøvde seg flere ganger i Melodi Grand Prix og satte opp musikalen Wich Witch i både Norge og England. De senere årene har hun hatt en rekke suksessfulle soloshow. 

- Femtiårene slår ulikt ut på folk. Det livet du har levd begynner å synes. Men så lenge du ikke blir fratatt det vesentlige, går det greit. Så vidt jeg vet har ikke mannen min stukket av med en yngre dame, og riktignok har jeg fått grått hår, men etter det jeg vet har det ikke tatt fra meg jobber, sier hun til Alt for damene.

LES OGSÅ: - Jeg er glad for å ha henne hjemme igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer