<strong>FØLER SEG ALENE:</strong> Øystein «Knutsen» Dolmen forteller at han føler seg alene etter Gustav Lorentzen døde.  Foto: Scanpix
FØLER SEG ALENE: Øystein «Knutsen» Dolmen forteller at han føler seg alene etter Gustav Lorentzen døde. Foto: Scanpix Vis mer

- Jeg bærer i meg en enorm tristhet

Denne påsken har «Knutsen» vært alene i et år.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: På skjærtorsdag er det et år siden Gustav «Ludvigsen» Lorentzen (62), halvparten av «Knutsen og Ludvigsen» døde. «Knutsen og Ludvigsen» har underholdt små og store siden 1970 og Øystein «Knutsen» Dolmen (64) forteller nå til Her og Nå at han savner og tenker på kompisen hver dag.

- Den enorme tristheten bærer jeg i meg ennå. Men jeg har også de glade minnene med i bagasjen. Året som har gått etter at Gustav døde, har vært et veldig rart år, forteller Dolmen.

Han forteller også at det var et enormt sjokk da Gustav døde. I tillegg til den private sorgen ble også bortgangen hans et offentlig anliggende, noe hele nasjonen var opptatt av, forteller han.

- Det er ikke til å komme bort fra at jeg har følt meg alene, spesielt i prosesser der vi alltid har vært to. Når jeg hadde funnet på en morsomhet, fikk jeg respons med èn gang fra Gustav. Slik flirte vi oss frem til nye sanger og tekster. Det savner jeg. Når jeg finner på en morsomhet nå, er det ingen der, forteller han åpenhjertig.

Øystein Dolmen har det siste året stått for bearbeidelsen av manuset til «The Knutsen & Ludvigsen Norway Tour 2011».
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Ikke mulig å redde livet hans!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer