Goldie Hawn:

- Jeg ba Gud helbrede sønnen min

Goldie Hawn holdt på å miste sønnen da han bare var en dag gammel.

LYKKELIG FAMILIE: Goldie Hawn sammen med sine to eldste barn, Kate Hudson og Oliver Hudson, samt samboeren, Kurt Russell, som hun har vært kjæreste med i 34 år. Foto: NTB Scanpix.
LYKKELIG FAMILIE: Goldie Hawn sammen med sine to eldste barn, Kate Hudson og Oliver Hudson, samt samboeren, Kurt Russell, som hun har vært kjæreste med i 34 år. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Hollywood-stjernen Goldie Hawn (71) er stolt trebarnsmamma til Oliver Hudson (40), Kate Hudson (38) og Wyatt Russell (30).

De to eldste barna har Hawn fra ekteskapet med musikeren Bill Hudson (67), som hun var gift med fra 1976 til 1982.

Nå avslører Oscar-vinneren at ankomsten av hennes førstefødte, Oliver, ble til en skremmende opplevelse da han nesten døde av fødselskomplikasjoner - bare en dag gammel.

Umiddelbart etter fødselen ble Hawn rammet av blodforgiftning, og minnes at hun ble trillet opp i rullestol til intensivavdelingen for å se på sin lille sønn som desperat kjempet for livet.

- Gode Gud, han var så vakker. Fem kilo ren kjærlighet, forteller hun til People.

- Jeg reiste meg opp og fikk kontakt med universet. Jeg la hendene mine på ham og så sa jeg til Gud: «Kom gjennom meg. Bruk meg til å helbrede min sønn».

Saken fortsetter under bildet.

På mirakuløst vis ble hun vitne til at hjerterytmen steg.

- Det er ikke noe spørsmål en gang om at bønn kan hjelpe. Jeg er en veldig spirituell person. Jeg er ikke religiøs, selv om jeg ble oppdratt som jøde og jeg liker stammen min, men det var en vakker opplevelse.

- Det var fenomenalt. Jeg bare tømte meg selv. Jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare det, deler hun med bladet.

Oliver Hudson er i dag en suksessfull skuespiller, kjent fra TV-serier som «Rules of Engagement» og «Heros». I tillegg har han vært gift med kona Erinn (44) i 11 år og sammen har de barna Wilder (9), Bodhi (7) og Rio (4).

Goldie Hawn kunne ikke vært mer stolt over sønnen sin.

- Han er den beste, kjekkeste og mest fantastiske faren, skuespilleren, komikeren, mennesket og sønnen jeg vet om. Han er en ordentlig gave. Alle barna mine er gaver.

Saken fortsetter under bildet.

The power of this relationship cannot be denied. @theoliverhudson

A post shared by Goldie Hawn (@officialgoldiehawn) on

Fersket av politiet mens de hadde sex

I 34 år har «Snatched»-stjernen vært gift med «Tequila Sunrise»-kjekkasen Kurt Russell (66). De forelsket seg under innspillingen av filmen «Swing Shift» i 1983, da hun var 38 år og han 33.

Hawn var den gang alenemor for Oliver og Kate, og Russell tok fra første stund seg av ungene som sine egne. I tillegg fikk de sønnen Wyatt sammen.

Da Kurt Russell gjestet talkshowet «Harry» sist måned, delte han detaljene bak deres aller første - og svært bisarre - date.

Overfor talkshowvert Harry Connick Jr. mintes han at de først hadde vært på et utested for å danse, før de dro videre for å se på et hus Hawn holdt på å renovere, ifølge Just Jared.

Saken fortsetter under bildet.

SAMMENSVEISET FAMILIE: Bak f.v: Oliver Hudson, Kurt Russell, Goldie Hawn, Kate Hudson, Wyatt Russell. Foran f.v: Rio Hudson, Ryder Robinson, Bodhi Hawn Hudson, Wilder Brooks Hudson, og Bingham Hawn Bellamy. Foto: NTB Scanpix
SAMMENSVEISET FAMILIE: Bak f.v: Oliver Hudson, Kurt Russell, Goldie Hawn, Kate Hudson, Wyatt Russell. Foran f.v: Rio Hudson, Ryder Robinson, Bodhi Hawn Hudson, Wilder Brooks Hudson, og Bingham Hawn Bellamy. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det som skjedde videre, ble mildt sagt minneverdig.

- Etter hvert gikk vi opp trappa for å se på imaginære møbler og så til det imaginære soverommet, og dermed hadde vi sex da politiet kom inn, fortalte han og forklarte videre:

- Vi måtte bryte oss inn i huset for å komme inn, og plutselig så vi lyset fra en lommelykt og Goldie og jeg tenkte: «Hva i alle dager?» Det var veldig merkelig. Vi ble bedt om å dra på hotell, noe vi gjorde. Det var vår første date. Det var veldig gøy, og jeg kan ikke tro at det er så lenge siden.

Hele familien er tett knyttet sammen og tilbringer mye tid i hverandres selskap. Det viser de til stadighet på sosiale medier:

LES OGSÅ: Miley Cyrus avslører sannheten bak bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer