- Jeg ba dem sende meg hjem

Utstemmingen i søndagens «Robinson»-episode var ikke like dramatisk som den virket på TV...

ISKALD OPPLEVELSE: Marthe klarte ikke å hevde seg, da deltagerne søndag måtte leke «huskeleken» i temperaturer ned mot 30 kuldegrader. Foto: TV3
ISKALD OPPLEVELSE: Marthe klarte ikke å hevde seg, da deltagerne søndag måtte leke «huskeleken» i temperaturer ned mot 30 kuldegrader. Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Marthe Broby Follaug (22) overrasket mange TV-seere da hun søndag ble stemt ut av vinterversjonen av «Robinsonekspedisjonen» på TV3.

Til Seoghør.no avslører Marthe at hun imidlertid selv hadde blitt bedt om å sendt hjem, før isrådet begynte.

- Vi lå i teltet og snakket åpent om hvem vi ville stemme på, og de fleste ville sende hjem Jan-Kåre (Heiberg, red.anm). Men han var blitt en god venn, og jeg ville ikke dolke ham i ryggen.

- I tillegg fikk jeg en knekk i motivasjonen da Renate (Strøm, red.anm) måtte dra på grunn av forfrysningen sin. Hun var en viktig støttespiller. Så jeg ba dem sende meg hjem.

Marthe sier hun forstår at mange vil lure på hvorfor hun pinte seg igjennom mange netter i temperaturer ned mot 40 kuldegrader, for å så å trekke seg kort tid før finalen.

Hun angrer imidlertid ikke på avgjørelsen.

- Stemningen endret seg når vi kom nærme finalen, det ble mer baksnakking og skittent spill. Noen var villige til å strekke seg svært langt for å komme til finalen.

- Selv vil jeg heller gå ut med hevet hode, enn å dolke noen i ryggen. Så jeg ville tatt akkurat samme avgjørelsen igjen.

Etter Robinson-exiten har hun beholdt kontakten med realitykollegene Renate Strøm og Robert Smith, og om kort tid vil de alle tre bo i samme by.

- Jeg og Robert skal begge flytte til Stavanger, hvor Renate bor. Vi er et skikkelig trekløver som har fått god kontakt, og jeg gleder meg til å flytte, sier hun til Seoghør.no.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg kan ikke tenke meg et forhold med en jente igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer