<strong>KASTET KLÆRNE:</strong> Michelle Williams lot toppen falle i filmen Incendiary. Foto: Stella Pictures
KASTET KLÆRNE: Michelle Williams lot toppen falle i filmen Incendiary. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg avskyr kroppen min

Men stjernen kaster likevel klærne i mange av filmene sine.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespiller Michelle Williams (30) slo for alvor gjennom på 1990-tallet i serien «Dawson's Creek». I årene etter har hun spilt i en imponerende rekke filmer og skapt seg et stort navn i Hollywood.

Men alt er ikke like lett for filmstjernen, som nå avslører at hun avskyr sin egen kropp. Det til tross for at hun har kastet klærne i mange av filmene sine.

- Jeg avskyr kroppen min, og har store vanskeligheter med den, men samtidig virker det som jeg er naken i mange filmer, forklarer Williams ifølge Showbizspy.com.

Stjernen forteller at hun har problemer med at nakenbildene av henne havner på nettet, men mener samtidig at hun lærer seg å ikke bry seg om det.

- Nakenheten må vel ta slutt en eller annen gang. Det hadde vært fint om bildene ikke ble lagt ut på nettet. Men igjen, det er kanskje en god grunn til å gjøre det: Bare bli naken, og hvem bryr seg om det ender på nettet.

Williams sier hun antageligvis er en av de raskere til å komme seg ut av klærne sine.

- Jeg var heldig som kom med i «Dawson's Creek». Jeg gikk på audition to ganger om dagen og var vant til å bli avvist. Men det lærte meg i hvert fall å skifte klær virkelig raskt. Jeg regner med at jeg kommer inn og ut av BH og bukser raskere enn de aller fleste, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Forholdet tok slutt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer