- Jeg ante ikke hva som skulle skje

Ryan Seacrest ante ingenting om Sacha Baron Cohens askestunt.

DIKTATORASKE: Sacha Baron Cohen kom til Oscar-utdelingen utkledd som sin nye karakter «The Dictator» og sølte Kim Jong-ils aske utover reporter Ryan Seacrest.  Foto: E! Online
DIKTATORASKE: Sacha Baron Cohen kom til Oscar-utdelingen utkledd som sin nye karakter «The Dictator» og sølte Kim Jong-ils aske utover reporter Ryan Seacrest. Foto: E! Online Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Før Oscar-utdelingen natt til søndag var det usikkert om Sacha Baron Cohen (40) ville dukke opp på den røde løperen.

Komikeren hadde fått beskjed om at han var uønsket på prisutdelingen dersom han planla et stunt for å promotere sin nye film «The Dictator». Kun timer før showet startet ble det klart at Cohen var velkommen likevel, og han troppet opp på den røde løperen i fullt kostyme utkledd som sin nye karakter.

Som ventet planla Cohen et stunt, og den som fikk merke det på kroppen var reporteren Ryan Seacrest som intervjuet Sacha på vei inn i salen. Cohen bar på en krukke, som han hevdet inneholdt asken til Nord Koreas avdøde leder Kim Jong-il, og da han møtte Seacrest tømte han likegodt asken utover reporterens smoking.

- Jeg ante ikke hva som skulle skje, samtidig som jeg egentlig ikke ble overrasket, men jeg visste ikke at han skulle gjøre det, sa Seacrest i sitt radioshow mandag morgen ifølge People.

Seacrest sto på den røde løperen og intervjuet stjerner for kanalen E! da han begynte samtalen med Cohen, og forteller at han ble mer og mer nervøs.

- Jeg tenkte at denne fyren kommer ikke som diktatoren uten å gjøre noe. Han kler seg ikke ut slik bare for å svare på noen få spørsmål.

Asken kom som en overraskelse på reporteren som heldigvis var forberdt på det verste – takket være moren sin.

- Mamma sa jeg alltid skulle ta med meg to jakker. Man vet aldri hva man kan søle og jeg må alltid være klar for den røde løperen.
  
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Arrestert for slåsskamp på Oscar-fest  
Se stuntet her!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer