ANTE INGENTING: - Jeg ante ingenting om Victorias dobbeltspill før jeg så  hva hun hadde sagt til kamera når «Paradise Hotel» begynte på TV, sier Stian Claudi Reinung til Seher.no. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
ANTE INGENTING: - Jeg ante ingenting om Victorias dobbeltspill før jeg så hva hun hadde sagt til kamera når «Paradise Hotel» begynte på TV, sier Stian Claudi Reinung til Seher.no. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.noVis mer

- Jeg ante ikke at hun var så falsk

Paradise-Victorias oppførsel har ført til sterke reaksjoner både blant deltakere og seere.

SEHER.NO:  Victoria Norrman (20) har satt sinnene i kok blant mange TV-seere etter at hun mandag ble filmet mens hun kysset realitykollegaen Emil Løvstad bak romkameraten Stian Claudi Reinungs rygg.

De heftige scenene kom få dager etter at hun sammen med Stian sørget for å sende deres felles venninne Karoline Berget (21) ut av TV-serien.

På Skiens-jentas blogg har det i dag haglet inn en rekke nedsettende kommentarer fra TV-seere som er forarget over over Victorias flørting med flere av guttene.

«Hore» og «tøs» er blant kraftuttrykkene som hagler i kommentarfeltet på Victorias blogg.

Stian Claudi Reinung (20)  - som i mandagens episode innrømmet at han tenkte på Victoria som mer enn en venn - sier til Seher.no at han ikke er overrasket over de kraftige reaksjonene. Han hevder han ikke hadde noen anelse om romkameratens dobbeltspill før det kom på TV.

- Jeg ante ikke at hun var så falsk. Slik jeg opplevde Victoria inne på hotellet, var hun en søt og snill jente, og jeg trodde hun sa alt til meg. Hun har vært flink til å spille spillet, men har ikke tenkt på at oppførselen hennes kunne føre til reaksjoner når serien begynte å gå på TV.

Stian hevder spesielt oppførselen til Victoria etter at Karoline ble sendt ut, og hennes harde ord mot Daniel Hamnes for å få ham ut av hotellet, er ting som har overrasket ham etter TV-premieren.

Han sier til Seher.no at han i dag ikke har noen kontakt med Victoria.

- Jeg skjønner at det er et spill, men jeg kunne aldri oppført meg sånn. I dag har jeg ingen følelser for Victoria og ingen kontakt med henne, men jeg treffer Karoline mye. Hadde jeg kjent Karoline inne på hotellet slik jeg gjør i dag, ville jeg aldri sendt henne hjem, sier han til Seher.no.

Seher.no har ikke lyktes å få tak i Victoria Norrman for en kommentar, men fredag sa hun at hun velger å legge vekt på de positive tilbakemeldingene hun har fått.

- Jeg gidder ikke gå igjennom de samme tingene vi har lagt bak oss, bare for å gjøre seerne fornøyde. For min del er det viktig å leve videre!

Karoline Berget som reagerte med vantro da hun intetanende ble sendt ut av realityserien torsdag, sier også at hun har blitt overrasket over å se sin tidligere bestevenninne på TV-skjermen.

- Det kom ikke som noen bombe at det er mange som reagerer på oppførselen hennes. Hun har oppført seg veldig kynisk og kun tenkt på spillet. Det er selvfølgelig lov, men jeg hadde ikke klart å være sånn, sier hun til Seher.no.

«Paradise Hotel» ser du på TV3 mandag til torsdag kl. 21.30.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg var aldri forelsket i Stian