- Jeg ante ikke at de skulle trykke dette

Paradise-Tine fikk overraskende telefon fra USA.

VANT PARADISE HOTEL: Tine Helene Valle og hennes partner Carl Eliassen kunne tidligere i år juble over å ha vunnet 150 000 kroner hver da de gikk til topps i reality-serien «Paradise Hotel» på TV3. Her er de sammen med programleder Triana Iglesias. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
VANT PARADISE HOTEL: Tine Helene Valle og hennes partner Carl Eliassen kunne tidligere i år juble over å ha vunnet 150 000 kroner hver da de gikk til topps i reality-serien «Paradise Hotel» på TV3. Her er de sammen med programleder Triana Iglesias. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Glamourmodellen Tine Helene Valle (23) har vært et hett navn etter at hun tidligere i år gikk til topps i realityserien «Paradise Hotel» sammen med Carl Eliassen (22).

Nå gjør Oppegårds-jenta også  suksess i utlandet, etter at hun nylig ble avbildet sammen med flere andre norske modeller i det amerikanske trendmagasinet «Risque».

Ifølge hjemmesiden til bladet - som har «Frustrerte Fruer»-stjernen Eva Longoria-Parker på forsiden - dekker de alt som har med trender, moter og underholdning knyttet til Las Vegas-området i USA.

- De laget en reportasje om en fotograf jeg har jobbet med flere ganger, Patrik Book, og dette bildet tok han av meg for lenge siden i Norge. Jeg ante ikke at de skulle trykke dette. Jeg ble veldig overrasket, siden jeg fikk beskjed samme dagen som bladet kom i handelen, sier Tine til Seher.no.

Tidligere har hun måttet slå fra seg drømmen om å bli Playboy-modell, etter å ha fått beskjed fra det amerikanske herrebladet om at hennes bryster - som tilsammen inneholder 1,2 kg silikon - var altfor store for dem.

Nå håper hun at den nye nye suksessen kan gi henne et karrieremessig løft i USA.

- I tillegg til Risque har jeg vært på trykk i et annet amerikansk blad. Jeg kommer neppe til å flytte til USA for å satse fulltid som glamourmodell, men det er jo smigrende å være i samme blad som Eva Longoria, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Puppene var for store for Playboy