- Jeg ante ikke at de kunne filme så nært

Paradise-Julie ble sjokkert da hun fikk se sin hete natt i bassenget på TV.

Publisert

SEOGHØR.NO: Det vakte stor oppsikt da to av årets «Paradise Hotel»-par mandag hadde sex samtidig i et svømmebasseng.

Etter en fuktig fest på TV3s skandalehotell, endte Nicolai Bennis (22) opp med å ha sex med Kine Blix (22), mens Labinot Haziri (20) igjen fant tonen med sin tidligere sengepartner Julie Hølvold (24).

Ble flau

ANGRER PÅ SEXEN: Julie Hølvold sier til Seoghør.no at hun neppe ville gjort de samme valgene dersom hun hadde blitt med i «Paradise Hotel» på nytt Foto: TV3
ANGRER PÅ SEXEN: Julie Hølvold sier til Seoghør.no at hun neppe ville gjort de samme valgene dersom hun hadde blitt med i «Paradise Hotel» på nytt Foto: TV3 Vis mer

Julie Hølvold sier gjensynet med den svært avkledde episoden ble en flau affære.

- Jeg har jo visst at det ville komme, men etter hvert som tiden går glemmer man jo litt av alt som har skjedd. Da jeg så det igjen ble jeg litt sjokkert. Jeg ante ikke at de kunne filme så nært.

- Vi trodde vi hadde gjemt oss litt unna, men de har jo kommet svært nær innpå oss. Det er litt skummelt, for man merker ikke noe til kameraene når man er inne på hotellet.

- Hadde aldri følelser for Labi

Julie sier hun i likhet med sin tidligere romkamerat Labinot har vært nervøs for å se sex-scenene med seg selv på TV.

Gjensynet ble enda mer pinlig fordi Julie hevder hun aldri hadde romantiske følelser for sin mannlige realitykollega.

sin blogg, innrømmer hun at hun i dag angrer på at hun ikke holdt seg unna bassenget.

«Jeg og Labi var aldri forelsket og skulle ha funnet andre måter og ha det gøy sammen på. Denne kvelden med basseng-nachspiel er jeg litt nedbrutt, fordi jeg allerede angrer på den tidligere sexen.

Jeg er lei meg fordi Labi ikke liker meg lenger og jeg er sliten. Jeg tenker ikke lenger klart. Jeg har sex bare for at jeg skal bli verdsatt, ikke for at det er godt eller vakkert. For det det var ingen av delene.


Skulle ønske jeg joinet the classy girls på Venus og fjernet meg selv fra hele situasjonen.

Dessverre gjorde jeg ikke det og tok noen valg jeg ikke er stolt av. Kvelden var passelig gøy der og da, men i ettertid skammer jeg meg».

Får positive tilbakemeldinger

TETT FILMING: Julie Hølvold ble overrasket, da hun så hvor tett kameraene filmet hennes hete Paradise-dukkert sammen med Labinot Haziri. Også Kine Blix og Nicolai Bennis (t.v.) lot seg friste til å ha sex i bassenget. Foto: TV3
TETT FILMING: Julie Hølvold ble overrasket, da hun så hvor tett kameraene filmet hennes hete Paradise-dukkert sammen med Labinot Haziri. Også Kine Blix og Nicolai Bennis (t.v.) lot seg friste til å ha sex i bassenget. Foto: TV3 Vis mer

Julie er imidlertid lettet over at hun har fått et overveldende antall positive tilbakemeldinger fra TV-seerne.

- Jeg har vel kun fått to negative meldinger, og det er fra anonyme personer på nettet, så de bryr jeg meg ikke om. De fleste ber meg stå på.

Hun er ikke redd for sex-scenene skal få konsekvenser senere i livet.

- Jeg kommer neppe til å sikte mot en karriere, hvor det vil ha stor betydning, så det er jeg ikke redd for, sier hun til Seoghør.no.

- Har et godt øye til en gutt

DRIKKELEK: Paradise Hotel-deltagernes hete dukkert startet etter at flere av dem flørtet hett under en omgang av leken «flasketuten peker på». Foto: TV3
DRIKKELEK: Paradise Hotel-deltagernes hete dukkert startet etter at flere av dem flørtet hett under en omgang av leken «flasketuten peker på». Foto: TV3 Vis mer

Sin tidligere Paradise-partner Labinot har hun imidlertid knapt hatt kontakt med, etter at hun kom hjem til Norge.

Isteden avslører Kirkenes-jenta at det snart kan gå mot en slutt på singellivet.

- Det er en gutt jeg har et ekstra godt øye til. Men vi er ikke kjærester ennå, sier hun til Seoghør.no med et smil.

 - Viktig å få frem

Pressesjef Line Vee Hanum i TV3 sier kanalen ikke var i tvil om å vise de heftige scenene i bassenget.

- Vi foretar alltid etiske og redaksjonelle vurderinger i klippen, og viser ikke nødvendigvis sexscener for enhver pris.

- Denne gangen var det imidlertid viktig å få frem hvordan festen eskalerte, da dette har innvirkning på hvordan deltakerne forholder seg til hverandre videre i konkurransen, sier hun til Seoghør.no.

«Paradise Hotel» sendes mandag til torsdag kl. 21.30 på TV3.

LES OGSÅ: - Jeg har gruet meg til å se dette igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer