- Jeg angret veldig dagen etterpå

Kurt Nilsen forteller om det første møtet med sin nåværende kone.

FYLLEANGST: Kurt Nilsen møtte sin nåværende kone under en fuktig bytur i Oslo for åtte år siden. En noe beruset Kurt var redd deres første møte ble litt «too much» for klinkende edru Kristin. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
FYLLEANGST: Kurt Nilsen møtte sin nåværende kone under en fuktig bytur i Oslo for åtte år siden. En noe beruset Kurt var redd deres første møte ble litt «too much» for klinkende edru Kristin. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Hver gang vi møtes»-aktuelle Kurt Nilsen (34) vil komme rett ut med kritikken som «Idol»-dommer denne våren. Og artisten fra Bergen har flere erfaringer med å si ting uten filter.

Første gang han møter sin nåværende kone, på et utested i Oslo, buser han ut med en kommentar han gremmes over dagen derpå.

Når Kristin kommer bort til ham i baren, han snur seg og ser øynene hennes, glipper klisjeen «helvete for noen øyne du har!» ut av ham, skriver VG Helg.

- Men det verste av alt er at hun har de villeste øynene. Jeg kvapp litt til. Jeg har aldri sagt den kleine kommentaren før. Hun var helt edru, jeg var ganske på en snurr, avslører Kurt leende i intervjuet.

Men «World Idol»-vinneren klarer imidlertid å sjarmere blondinen til å møtes igjen. Likevel hadde ikke artisten noen god følelse etter deres første møte.

- Jeg angret veldig dagen etterpå da jeg våknet: Ble det kanskje litt «too much» i går?, forteller han til VG Helg.

Kvalmende klisjéfylt eller ikke, Kurt Nilsen og Kristin Halvorsen giftet seg sommeren 2006. Sammen har de to sønnen Lukas (7). 34-åringen har dessuten barna Marte (16) og Erik (12) fra tidligere forhold.

LES OGSÅ: -Liker at jeg kan hjelpe folk å flytteVi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer