- Jeg angret på dette veldig lenge

Anders Jacobsen måtte fortrenge at han hadde takket ja til TV 2-programmet.

ANGRET: - Jeg har på en måte angret på at jeg sa ja veldig lenge. Grunnen er at det bare er så langt utenfor komfortsonen min, sier Anders Jacobsen til Seher.no. Foto: Bjørn Ekker/Seher.no
ANGRET: - Jeg har på en måte angret på at jeg sa ja veldig lenge. Grunnen er at det bare er så langt utenfor komfortsonen min, sier Anders Jacobsen til Seher.no. Foto: Bjørn Ekker/Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video med Anders Jacobsen og Elena Bokoreva Wiulsrud nederst i saken!

SEHER.NO: I mai kom nyheten om at den norske hoppstjernen Anders Jacobsen tar en pause fra hoppsirkuset. Torsdag denne uka ble det kjent at Jacobsen er en av ti kjendisdeltagere som denne høsten skal ut på parketten i TV 2-programmet «Skal vi danse».  

- Det blir nytt, og med nye utfordringer. Jeg tror det kan bli kjempegøy. Litt pinlig blir det nok, men gøy! Å danse på TV er litt utenfor komfortsonen, føler jeg. Men det er jo en type feel good-TV, så det er bare å gi jernet - og satse på at det ser bra ut, sier Anders Jacobsen til Seher.no da alle deltagerne møtte pressen i Oslo under deltagerlanseringen torsdag.

Spekulasjonene rundt hvilke kjendiser som skal være med i programmet denne gang har pågått en stund, og forrige uke presenterte Se og Hør en liste over deltagerne - en liste som stemte til punkt og prikke. Anders Jacobsen på sin side, synes ikke det har vært vanskelig å holde sin egen lille hemmelighet skjult for omverdenen.
 
- Det har egentlig gått greit det, men jeg har prøvd å fortrenge det ganske lenge også da. Jeg har på en måte angret på at jeg sa ja veldig lenge. Grunnen er at det bare er så langt utenfor komfortsonen min. Så det har gått greit å holde det for meg selv egentlig, forteller han.

I januar ble 26-åringen lykkelig far til en liten gutt. Papparollen er en av grunnene til at han så seg nødt til å fortelle sin nærmeste familie - deriblant kona Birgitte - at han hadde fått tilbud om å være med i «Skal vi danse» denne høsten.

- Jeg har ikke holdt det skjult for dem, det har jeg ikke. Man må få tillatelse også vet du, man blir jo mye borte på grunn av dette. Vi måtte snakke gjennom ting hjemme. De har vært veldig positive, man kan jo ikke si nei til noe sånt, sier Anders Jacobsen til Seher.no.
 
- Angrer du på at du takket ja fortsatt?
 
- Nei, nå begynner jeg å glede meg litt. Jeg gleder meg til å begynne å trene.

Anders jacobsens dansepartner Elena Bokoreva Wiulsrud er glad for at hun endte opp med den partneren hun gjorde.

- Jeg er veldig fornøyd, Anders er jo topptrent og sterk. Forhåpentligvis har han god balanse også. Nå må han bare lære å danse, sier hun til Seher.no.

I tillegg til Anders Jacobsen skal Rachel Nordtømme, Anna Anka, Inger Lise Hansen, Noman Mubashir, Stella Mwangi, Lars Bohinen, Atle Pettersen, Kari Traa og Rune Larsen delta i høstens «Skal vi danse» på TV 2.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Blir beskyldt for å være en dårlig mor  

Se video med Anders Jacobsen og Elena Bokoreva Wiulsrud her:[obj:media:9855]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer