Helene Olafsen:

- Jeg angret på at jeg takket ja

Helene Olafsen synes det er skummelt å være gjestedommer i «Skal vi danse».

ANGRET: Helene Olafsen holdte på å takke nei til å være gjestedommer under kveldens «Skal vi danse». Foto: TV 2
ANGRET: Helene Olafsen holdte på å takke nei til å være gjestedommer under kveldens «Skal vi danse». Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

NYDALEN (Se og Hør): Lørdag kveld var det duket for en litt annerledes «Skal vi danse»-sending der samtlige dommere også tok turen ut på parketten.

For å fylle inn dommerstolen som plutselig sto tom, stilte «Senkveld»-programleder og tidligere «Skal vi danse»-deltaker Helene Olafsen (28) opp som gjestedommer.

Da Se og Hør tok en prat med den blide 28-åringen kunne hun fortelle at hun hadde gruet seg frem mot kveldens sending.

- Det var veldig gøy, men jeg blir veldig nervøs for plutselig hadde jeg så mye makt. Jeg måtte være litt streng, men det gikk fint, forteller Olafsen.

Selv om «Senkveld»-programlederen kun sitter igjen med gode opplevelser etter dommerdebuten, hadde hun likevel ikke takket ja en gang til.

Saken fortsetter nedenfor.

GJESTEDOMMER: Helene Olafsen steppet inn som gjestedommer under kveldens «Skal vi danse». Foto: TV 2
GJESTEDOMMER: Helene Olafsen steppet inn som gjestedommer under kveldens «Skal vi danse». Foto: TV 2 Vis mer

- Nei, nå tror jeg at jeg er ferdig for en stund. Jeg angret litt da jeg takket ja. Det er litt teit å være med på et program to ganger i en sesong jeg ikke er med på, så nå holder det, ler hun.

- Heier på Einar

Etter at alle kjendisene, inkludert dommerne, hadde svinget seg utpå danseparketten, er Olafsen klar i sin mening om kveldens sending.

- Jeg heier veldig på Einar. Jeg synes han er skjønn. Også synes jeg det er kult at han er såppas opp i åra, og at han gjør det bra. Så jeg håper han viser til alle at «Skal vi danse» ikke bare er et program for dem som er halvveis opp i 20-åra, sier hun.

IMPONERER: Einar Nilsson har imponert stort i «Skal vi danse» hittil, sammen med sin dansepartner Anette. Foto: TV 2
IMPONERER: Einar Nilsson har imponert stort i «Skal vi danse» hittil, sammen med sin dansepartner Anette. Foto: TV 2 Vis mer

Einar Nilsson (55) har imponert mange med sin deltakelse i «Skal vi danse» i år. 55-åringen er kanskje aller mest kjent som maleren i TV-programmet «Tid for hjem».

I kveld danset han sammen med sin faste dansepartner Anette Stokke (30), og dansedommer Trine Dehli Cleve (57) til låten «Vi lever». Han danset også en Cha-cha-cha.

LES OGSÅ: Dette jobber «Skal vi danse»-proffene egentlig med

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer