<strong>LYKKELIG MØTE:</strong> - Det var kjempeherlig! Henning har et så godt smil, hele vesenet hans er godt humør. Det var veldig hyggelig å se ham, sier Merete Rist-Larsen, som noe overraskende fikk møte ungkaren Henning Aarekol igjen i TVNorge-programmet «Gøy  Foto: TVNorge
LYKKELIG MØTE: - Det var kjempeherlig! Henning har et så godt smil, hele vesenet hans er godt humør. Det var veldig hyggelig å se ham, sier Merete Rist-Larsen, som noe overraskende fikk møte ungkaren Henning Aarekol igjen i TVNorge-programmet «Gøy Foto: TVNorge Vis mer

- Jeg angret litt på at jeg forlot ham

Men her får Merete et lykkelig gjensyn med mannen hun har hatt i tankene. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
Se klipp fra den lykkelige gjenforeningen nederst i saken!

SEHER.NO: I starten av september tok byjentene i TVNorge-programmet «Gøy på landet» turen til Vindafjord, der en av dem, Merete Rist-Larsen (27), ble sjarmert i senk av ungkaren Henning Aarekol (33).    

Merete valgte likevel å søke lykken i en ny bygd. I tiden etterpå klarte hun ikke helt å gi slipp på den blide Vindafjord-ungkaren.

Denne uka befinner jentene seg i Osen i Sør-Trøndelag. Og der får Merete seg litt av en overraskelse.

I torsdagens episode av programmet får man nemlig se at hun med bind for øynene blir fraktet vekk av produksjonen. Da bindet blir fjernet sitter hun ansikt til ansikt med nettopp Henning Aarekol, som har blitt hentet til Osen av produksjonen.

- Jeg var veldig spent, og visste ikke hvor jeg ble ført. Det var bytte av bil og bind for øynene. Det var spennende, sier 27-åringen til Seher.no.

Merete Rist-Larsen innrømmer at hun angret - i hvert fall litt - på at hun ikke ble værende i Vindafjord.

- Både ja og nei, får jeg vel si. Ja, jeg angret litt på at jeg forlot ham, men jeg ville også oppleve mer av Bygde-Norge, forteller hun.

De to hadde, etter at hun forlot Vindafjord, snakket sammen på telefonen og sms flere ganger. Plutselig sto han altså der.

- Hadde du ingen mistanke da du ble ført bort med bind for øynene?
 
- Jo, jeg hadde vel det. Jeg tenkte at det hadde vært kjempegøy hvis de gjorde det. Så litt mistanke hadde jeg.

Til Seher.no erkjenner realitydeltageren at det var godt å igjen få se mannen hun hadde savnet.

- Det var kjempeherlig! Henning har et så godt smil, hele vesenet hans er godt humør. Det var veldig hyggelig å se ham, sier hun til Seher.no.


Om det blir ekte kjærlighet mellom Merete og Henning, det ser du i «Gøy på landet» torsdag.

«Gøy på landet» ser du på TVNorge mandager til og med torsdager klokka 19.30. Få full oversikt i Seher.nos TV-guide.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg var ikke helt forberedt på dette  

Se klipp fra den lykkelige gjenforeningen mellom Merete og Henning her:[obj:media:10117]Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer