TUNGT ØYEBLIKK: - Jeg hater å såre folk, og jeg hater å ta sånne valg. Så denne uka var en skikkelig stor påkjenning for meg, sier Charlotte Thøgersen, som valgte venninnen Sol til førstekjempe i onsdagens «Farmen». Foto: TV 2
TUNGT ØYEBLIKK: - Jeg hater å såre folk, og jeg hater å ta sånne valg. Så denne uka var en skikkelig stor påkjenning for meg, sier Charlotte Thøgersen, som valgte venninnen Sol til førstekjempe i onsdagens «Farmen». Foto: TV 2 Vis mer

- Jeg angrer sykt på at jeg såret henne

«Farmen»-deltager Charlotte Thøgersen har vondt i hjertet etter det grusomme valget.

Publisert

SEOGHØR.NO: «Farmen»-deltager Charlotte Thøgersen (25) har måttet tåle mye oppmerksomhet etter at hun onsdag valgte venninnen Sol-Maja Otterstad (20) til førstekjempe. Nylig fortalte også Sol at hun føler seg dolket i ryggen etter å ha blitt plukket ut - til tross for forsikringer fra storbonden om at hun var trygg.

Det var hun altså ikke, noe som førte til kraftige diskusjoner og mye gråt i onsdagens episode.

- Hun ønsket å dra hjem

- Jeg hater å såre folk, og jeg hater å ta sånne valg. Så denne uka var en skikkelig stor påkjenning for meg. Jeg hadde kommet supergodt overens med alle og hadde fått like god kontakt med alle jentene. Sol derimot, bidro ikke så mye og var ikke så flink til å bli god venn med folk, sier Charlotte til Seoghør.no.

Den vakre 25-åringen understreker at hun liker denne ukas førstekjempe veldig godt. I kampens hete måtte hun imidlertid legge vekt på forskjellige ting.

- Jeg måtte prøve å finne ut hvem som kunne være med å bidra fremover, hvem som bidro minst på min uke, hvem som ikke kom så godt overens med alle andre inne på gården og hvem som egentlig ikke hadde det noe bra og ville hjem.

TOK TIL TÅRENE: - Jeg er veldig lei meg for at jeg såret henne,, sier en tydelig preget Charlotte til Seoghør.no.
TOK TIL TÅRENE: - Jeg er veldig lei meg for at jeg såret henne,, sier en tydelig preget Charlotte til Seoghør.no. Vis mer

- Sol hadde det ikke spesielt bra, og fortalte meg mange ganger den uken at hun skulle ønske hun kunne dra hjem siden hun følte ikke at hun klarte å være seg selv. Det var så mange ting som spilte inn, forteller hun. 

- Veldig lei meg

Onsdag kom det også storbonden for øre at Sol ville velge nettopp henne som andrekjempe dersom hun en dag ble valgt til kamp.

- Dermed så jeg muligheten til å velge henne som førstekjempe en gang hvor hun ikke kunne velge meg. Det er sykt vanskelig å være der inne, og man blir på mange måter påvirket av hverandre. Man vet ikke helt hva man skal tenke og hvem man skal stole på, erkjenner «Farmen»-deltageren.

Ifølge bærumsjenta ville hun ha såret en venn uansett hvem hun hadde valgt som førstekjempe.

- Men jeg angrer sykt på at jeg såret Sol. På det tidspunktet føltes det riktig. Vi er veldig gode venner i dag og heldigvis er det ingen dårlig stemning mellom oss. Men jeg er veldig lei meg for at jeg såret henne, det er jo aldri gøy. Det er det verste jeg vet og det er vel derfor jeg blir så følsom som jeg blir.

- Jeg er ikke slem

Da Seoghør.no snakket med Charlotte i timene før onsdagens episode, var hun hundre prosent sikker på at hun ville få reaksjoner fra illsinte seere.

- Jeg vet at alle kommer til å hate meg, og det gruer jeg meg til! Men det var virkelig ikke meningen å såre henne. Jeg har vondt i hjertet fremdeles for at jeg såret henne så mye. Jeg er veldig glad i sol, hun er en herlig jente! Jeg er ingen slem person, men jeg tror hele Norge kommer til å mene det etter i kveld, sa en tydelig preget Charlotte til Seoghør.no før onsdagens «Farmen».

Neste «Farmen»-episode ser du på TV 2 søndag klokka 20.00.

LES OGSÅ: - Jeg føler meg dolket i ryggen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer