- Jeg angrer sykt på at jeg lot meg stemme ut

Christer Falck ble sur over «Robinson»-deltagerens avgjørelse - selv føler han at han ikke var helt seg selv.

<strong>BLE STEMT UT:</strong> Gabriel Holta (bakerst t.h.) røk ut av «Robinsonekspedisjonen» søndag, til Cathrine Moen (foran midten) og Hans Christian Philip Valstad (foran t.h.) sin skuffelse. Selv angrer han i dag på at han ga opp såpass tidlig og «lot seg» bl Foto: TV3
BLE STEMT UT: Gabriel Holta (bakerst t.h.) røk ut av «Robinsonekspedisjonen» søndag, til Cathrine Moen (foran midten) og Hans Christian Philip Valstad (foran t.h.) sin skuffelse. Selv angrer han i dag på at han ga opp såpass tidlig og «lot seg» bl Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I høstens femte episode av realityserien «Robinsonekspedisjonen» på TV3, var det Gabriel Holta (22) fra Stavanger som røk ut av den tøffe konkurransen.

Men den kristne og nygifte unge mannen syntes ikke Øyrådet i søndagens episode var altfor nervepirrende. Til Seher.no forteller han nemlig at han hadde en kraftig finger med i spillet i forbindelse med utstemmingen.
 
- Jeg var klar over at jeg sannsynligvis kom til å ryke ut selv. Før det siste Øyrådet sa jeg til de eldre på laget at tre av dem kunne stemme på meg, hvis de ville. Jeg visste at Hans Christian (23) og Cathrine (20) skulle stemme på Bård Anders, så da kunne jeg avgjøre litt selv om jeg skulle ryke ut eller om det skulle bli uavgjort.

- Hvorfor stilte du deg «klar til hogg» på den måten?

-  Etter at det ble dannet nye lag og jeg da holdt på å ryke ut, ble jeg litt demotivert. For da var jeg forberedt på å reise hjem, men så ble det ikke sånn likevel. Jeg følte at jeg hadde spilt feil, jeg var umotivert og ville gi noen andre en sjanse til å få prøve seg videre, forklarer Gabriel til Seher.no.

- Hva var verst med å faktisk ryke ut, selv om du hadde lagt litt opp til det selv?

- Jeg følte at jeg hadde skuffet Hans Christian og Cathrine, for de ville jo absolutt ikke at jeg skulle ryke. Og Christer Falck ble faktisk litt sur over at jeg lot meg stemme ut sånn, så jeg fikk dårlig samvittighet overfor både lagkamerater og produksjonen, egentlig. Og jeg angrer sykt på det nå i ettertid, men der og da syntes jeg det var dritvanskelig å holde på motivasjonen, forteller han videre.

I søndagens episode ser man at Gabriel gjør en god innsats i Robinsonkampen, mens Hans Christian Philip Valstad faller igjennom mot slutten. 22-åringen synes at laget ikke satte nok pris på prestasjonene hans i kampene.


- Jeg gjorde det bra i alle konkurransene egentlig, med unntak av den aller første. Jeg følte jeg bidro 100 prosent i kampene, selv om jeg ikke bidro så mye sosialt eller praktisk ellers. Så jeg forstår ikke helt hvorfor de eldre stemte på meg når jeg var så sterk i konkurransene, selv om jeg hadde sagt at de kunne det. Litt kjipt at de faktisk gikk med på å stemme meg ut, hehe..

- Du erkjenner også i episoden at du ikke har bidratt nok - hvorfor bidro du ikke mer?

- Som sagt mistet jeg mye motivasjon etterhvert, og Hans Olav på laget tok veldig mye plass. Det er ikke hans skyld, men jeg hadde ikke lyst til å måtte brøyte meg frem og slåss om oppmerksomheten. Venner av meg kjenner meg ikke igjen når de ser på programmet, for jeg er ikke så rolig og tilbakeholden til vanlig. Men jeg følte meg vel litt malplassert på laget, avslutter han.

«Robinsonekspedisjonen» sendes på TV3 søndager klokken 21.00. Få full oversikt i Seher.nos TV-guide her!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Forlovet fire måneder etter skilsmissen  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer