MÅTTE HJEM: I og med at Ann Mariell Lipinska (t.h.) hadde fredning, måtte Siri Løkting reise hjem da begge to ble stående bak Håkon Hustad. Foto: TV3
MÅTTE HJEM: I og med at Ann Mariell Lipinska (t.h.) hadde fredning, måtte Siri Løkting reise hjem da begge to ble stående bak Håkon Hustad. Foto: TV3Vis mer

- Jeg angrer på valget jeg tok

Hadde «Paradise»-Siri valgt annerledes, ville det trolig reddet henne.

ANGRER: Under Narnia-uka valgte Siri å ta på seg rollen som heks. Hadde hun ikke gjort det, ville hun antageligvis ikke måtte reise hjem i torsdagens episode.
ANGRER: Under Narnia-uka valgte Siri å ta på seg rollen som heks. Hadde hun ikke gjort det, ville hun antageligvis ikke måtte reise hjem i torsdagens episode. Vis mer
VALGTE OLE FREDRICK: Jeanett Hellesætre valgte å sende hjem Morten Malmo (t.v.). Dermed beholdt hun Ole Fredrick Karlsen i spillet. Foto: TV3
VALGTE OLE FREDRICK: Jeanett Hellesætre valgte å sende hjem Morten Malmo (t.v.). Dermed beholdt hun Ole Fredrick Karlsen i spillet. Foto: TV3 Vis mer

SEOGHØR.NO: Under torsdagens parseremoni i «Paradise Hotel» var det to deltagere som måtte forlate hotellet. Det var Morten Malmo (24) og Siri Løkting (22).

Sistnevnte var forberedt på å måtte reise hjem, etter å ha mistet makten hun satt med i begynnelsen av uka under onsdagens «Pandoras eske».

- Det var så klart kjedelig, men jeg var forberedt på det. Det er kjipt å ryke, men alle må hjem en gang, forteller Løkting til Seoghør.no.

Da Ann Mariell Lipinska (24) stod igjen som siste deltager under parseremonien med fredning, kunne hun i utgangspunktet sende hjem hvem hun ville. Men Siri visste at det ville bli enten henne eller Amy Kristiansen (20).

I programmet sier Løkting at hun heller ville reise hjem selv, enn å være på hotellet uten sin gode venninne Amy.

- Det stod mellom meg og Amy. Da var det vel heller sånn at vi ville ofre oss for den andre, i stedet for å bli igjen selv.

I mandagens program valgte Siri selv å stille i rollen som heks under Narnia-uka. I etterpåklokskapens lys var det dette valget som antageligvis gjorde at oppholdet hennes på hotellet ikke ble lenger.

- På en måte angrer jeg på valget. Hadde jeg ikke tatt det valget, ville jeg nok ha blitt værende på hotellet lenger. Men det er jo greit å være etterpåklok, sier hun til Seoghør.no.

Siri bærer ikke nag overfor Lipinska, som sendte henne hjem.

- Det var mye som ble klippet bort. Vi kom overens inne på hotellet, og jeg er ikke bitter på henne på noen som helst måte.

Malmo røk ut etter å ha stått bak Jeanett Hellesætre (22) sammen med Ole Fredrick Karlsen (22). Stavanger-jenta valgte til slutt Ole Fredrick.

«Paradise Hotel» sendes mandag til torsdag klokken 21.30 på TV3.

LES OGSÅ: Ble forsidepike i USA ved en tilfeldighet