- Jeg angrer på sexen med Geri

Det var nemlig en annen «Spice Girls»-stjerne Robbie Williams egentlig ville ha i seng.

DÅRLIGE MINNER: Robbie Williams slenger dritt om sin tidligere sengekamerat Geri Halliwell. Foto: All Over Press
DÅRLIGE MINNER: Robbie Williams slenger dritt om sin tidligere sengekamerat Geri Halliwell. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: På slutten av 90-tallet var både Robbie Williams (40) og Geri Halliwell (41) på høyden av karrierene sine. Han som soloartist og hun i «Spice Girls».

De to popstjernene hadde senere en het affære, og Geri har tidligere sagt at Robbie reddet livet hennes da hun led av bulimi og depresjon.

Den tidligere «Take That»-stjernen har dessverre ikke like hyggelig ting å si om sin tidligere elsker.

- Her kommer en beskjed til deg Mel B. Du er den eneste fra Spice Girl jeg ville ha sex med. Det er helt sant, sa WIlliams da han ble intervjuet av en australsk radiokanal, ifølge PerezHilton.com.

- Det var et feilgrep at jeg hadde sex med hun andre. Jeg skled og falt. Det var sånn jeg endte opp med penisen min i Halliwell, fortsatte han.

Siden 2006 har Robbie vært i et forhold med skuespilleren Ayda Field (34). Paret giftet seg i 2010 og fikk datteren Theodora Rose i september 2012.

Også Ayda skal ha et godt øye til Melanie Brown (38).

- Både kona mi og jeg elsker henne.

EKSER: I 2001 hadde Robbie Williams og Geri Halliwell et seksuelt forhold. Foto: Giles Harrison/© Splash/ All Over Press
EKSER: I 2001 hadde Robbie Williams og Geri Halliwell et seksuelt forhold. Foto: Giles Harrison/© Splash/ All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: - Aldri mer Spice Girls

 

 

 

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer