Jessica Alba:

- Jeg angrer på rumpetatoveringen

Jessica Alba innrømmer at hun ikke er helt fornøyd med alle tatoveringene sine.

TATOVERING PÅ RUMPA: Den amerikanske skuespilleren Jessica Alba (38) har en rekke tatoveringer, men hun er ikke like fornøyd med alle. Foto: NTB Scanpix
TATOVERING PÅ RUMPA: Den amerikanske skuespilleren Jessica Alba (38) har en rekke tatoveringer, men hun er ikke like fornøyd med alle. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Svært mange er glad i å fylle kroppen med blekk - og forevige tatoveringer av ulike slag inn i huden. Kjendisene er intet unntak når det kommer til å tatovere seg, selv om det ser ut til at noen angrer mer på tatoveringene sin enn andre.

Den amerikanske skuespilleren Jessica Alba (38) er bare en av mange berømtheter som har valgt å pynte kroppen med blekk, og gjennom årenes løp har hun tatt en rekke tatoveringer ulike steder på kroppen. Men det er ikke alle hun er like begeistret for.

Overfor Daily Mail avslører nemlig 38-åringen at hun angrer på to av tatoveringene sine - deriblant en tatovering som ligger rett overfor skuespillerens rumpe - nederst på korsryggen - en såkalt «tramp stamp».

TATOVERING PÅ RUMPA: Det er kanskje ikke så rart at Jessica Alba angrer på denne tatoveringen. Foto: NTB Scanpix
TATOVERING PÅ RUMPA: Det er kanskje ikke så rart at Jessica Alba angrer på denne tatoveringen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg har en del tatoveringer, og jeg angrer virkelig på en av dem. Kanskje to. Jeg tok blomstertatoveringen da jeg var 17 år, og jeg er så irritert over at jeg tok den. Jeg har prøvd å fjerne den med laser mange ganger, sier den populære skuespilleren til den britiske avisen.

TREBARNSFORELDRE: Jessica Alba og Cash Warren har tre barn sammen. Nå kommer førstnevnte med en overraskende avsløring. Foto: NTB Scanpix
TREBARNSFORELDRE: Jessica Alba og Cash Warren har tre barn sammen. Nå kommer førstnevnte med en overraskende avsløring. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Angrer enormt

Blomstertatoveringen Alba beskriver befinner seg på skuespillerens nakke - og hun skal ha gjort en rekke desperate forsøk på å fjerne den - uten hell.

Tatoveringen som stjernen imidlertid angrer mest på er sløyfetatoveringen hun har nederst på korsryggen - som også skal være svært vanskelig å bli kvitt ved laserbehandling.

ANGRER: Alba har også en blomstertatovering i nakken som hun angrer på at hun tok. Foto: NTB Scanpix
ANGRER: Alba har også en blomstertatovering i nakken som hun angrer på at hun tok. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Foruten de to nevnte tatoveringene har Alba også tatt en tatovering bestående av stjernetegnene til de tre barna hennes. Tatoveringen befinner seg på stjernens venstre arm, og nylig fortalte Alba til nettstedet Refinery29 at hun setter mest pris på de tatoveringene som betyr noe for henne.

- Jeg ønsket virkelig å tenke gjennom hva som er mest meningsfullt over tid, for når man tar en tatovering når man er 17, og så er man plutselig 38, tenker man: Jeg vet ikke hvor meningsfullt det var, sa stjernen, og la til at de tatoveringene hun har tatt i nyere tid betyr mye mer for henne.

«Sin City»-skuespilleren har de tre barna Honor (11), Haven (7) og Hayes (1) sammen med ektemannen Cash Warren (40), som hun har vært gift med siden 2008.

Jessica Alba filmes på rød løper og er avbildet på stranden etter graviditeten, i forbindelse med ryktene om at henne har brukt korsett for å bli kvitt babykiloene. Vis mer

- Det føltes nedverdigende

Selv om Alba angrer på flere av tatoveringene hun har tatt opp gjennom årene, finnes det også ting hun overhodet ikke angrer på. Nylig fortalte nemlig skuespilleren at hun var glad for at hun tok en pause fra skuespilleryrket.

For syv år siden tok Alba en pause til fordel for å starte sin egen bedrift, The Honest Company» - et selskap som i stor grad spesialiserer seg på økologiske baby- og skjønnhetsprodukter.

SKAM-STJERNE: Ulrikke Falch viste seg og sin nye tatovering på rød løper i forbindelse med Elle-festen. Video: Mariann Habbestad / Dagbladet. Vis mer

I et intervju med Cosmopolitan tidligere i juni avslørte stjernen at det ikke er et valg hun har angret på ett sekund.

Til magasinet fortalte hun blant annet at hun var lei av å bli behandlet annerledes enn sine mannlige kollegaer. Til tross for at hun landet flere store roller i Hollywood, følte hun aldri at hun ble behandlet på lik linje med dem.

- Det føltes nedverdigende. Måten kvinner ble behandlet på i mange omstendigheter, jeg var bare ferdig med det, fortalte 38-åringen, og la til:

- Jeg måtte alltid stille mye opp for pressen, og mine mannlige kolleger gjorde ikke noe av dette i forhold til meg. Så jeg tenkte: «Jeg er ferdig med å gjøre det på denne måten».

LES OGSÅ: I Twitter-krangel etter bruddryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer