- Jeg angrer på Playboy-bildene

Det var mamma som fikk stjernen til å kaste klærne...

ANGRER: Kim Kardashian kastet klærne for Playboy. Det angrer hun på i dag. Foto: Twitter
ANGRER: Kim Kardashian kastet klærne for Playboy. Det angrer hun på i dag. Foto: Twitter Vis mer
SEHER.NO: Reality-stjernen Kim Kardashian (29) stilte naken opp i desemberutgaven av Playboy i 2007. Nå innrømmer hun at hun angrer på bildene. Ifølge Contactmusic.com stilte hun kun opp fordi moren hennes ba henne om det.

Det var for å sikre Kardashians kommende reality-program god publisitet.

- Jeg angrer på at jeg stilte opp for Playboy. Det var ukomfortabelt. Moren min ba meg om å gjøre det, og sa at de kanskje aldri ville spørre meg igjen. «Showet er ikke på lufta ennå. Ingen vet hvem du er. Gjør det, så vil du få tatt alle disse vakre bildene du kan se på når du kommer på min alder», sier Kardashian.

Nå har imidlertid Kim stilt opp naken for andre gang, denne gang for magasinet Harper's Bazaar. Men forskjellen er at hun er fornøyd nå.

- Det var definitivt skummelt, men også frigjørende. Jeg tror budskapet er at man skal omfavne kurvene sine og godta seg selv for den man er. Jeg blir stolt om unge jenter ser opp til meg og sier: «Jeg har former og er stolt av det nå».

- Jeg har litt cellulitter, og jeg har kanskje ikke like mye farge overalt. På enkelte punkter har også jeg problemer, men det er greit.

Bli fan av Seher.no på Facebook!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nytt par?