- Jeg angrer på hver eneste «stripe»

Lady GaGa kunne ønske hun kunne skru tiden tilbake.

ADVARER: - Hvis jeg skal gi noen som helst råd til mine fans må det være at de aldri noensinne skal røre kokain - det er som djevelen, sa Lady GaGa under et radiointervju med DJ'en Howard Stern. Foto: All Over Press
ADVARER: - Hvis jeg skal gi noen som helst råd til mine fans må det være at de aldri noensinne skal røre kokain - det er som djevelen, sa Lady GaGa under et radiointervju med DJ'en Howard Stern. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Et øyeblikk i fullstendig forstenelse, etterfulgt av et utbrudd av hyperaktivitet. Det var hverdagen for superstjernen Lady GaGa (25) på den tiden da hun inntok store mengder kokain.

«The Edge of Glory»-sangerens erfaringer med stoffet får henne nå til å advare sine fans mot det.

- Hvis jeg skal gi noen som helst råd til mine fans må det være at de aldri noensinne skal røre kokain - det er som djevelen. Hva enn min vagina hvisker til meg, så sier jeg ja - det er inspirasjon, men det fungerer ikke alltid, fortalte sangstjernen - dog noe kryptisk - under et radiointervju med den kjente DJ'en Howard Stern i New York nylig.

I intervjuet avslørte GaGa at det var spesielt én grunn til at hun selv valgte å ruse seg på det narkotiske stoffet.
 
- Jeg tror jeg tok mange typer stoff fordi jeg var ensom. Det var noe ved stoffet som gjorde at jeg følte at jeg hadde en venn. Men i dag angrer jeg på hver eneste «linje» jeg har tatt, erkjente 25-åringen.

Narkotikabekjennelser er derimot ikke de eneste innrømmelsene Lady GaGa har stått fram med. I mai avslørte hun nemlig også at hun har hatt trekantsex.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Hun er syk og besatt av sin vekt