- Jeg angrer på hver eneste «stripe»

Lady GaGa kunne ønske hun kunne skru tiden tilbake.

ADVARER: - Hvis jeg skal gi noen som helst råd til mine fans må det være at de aldri noensinne skal røre kokain - det er som djevelen, sa Lady GaGa under et radiointervju med DJ'en Howard Stern. Foto: All Over Press
ADVARER: - Hvis jeg skal gi noen som helst råd til mine fans må det være at de aldri noensinne skal røre kokain - det er som djevelen, sa Lady GaGa under et radiointervju med DJ'en Howard Stern. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Et øyeblikk i fullstendig forstenelse, etterfulgt av et utbrudd av hyperaktivitet. Det var hverdagen for superstjernen Lady GaGa (25) på den tiden da hun inntok store mengder kokain.

«The Edge of Glory»-sangerens erfaringer med stoffet får henne nå til å advare sine fans mot det.

- Hvis jeg skal gi noen som helst råd til mine fans må det være at de aldri noensinne skal røre kokain - det er som djevelen. Hva enn min vagina hvisker til meg, så sier jeg ja - det er inspirasjon, men det fungerer ikke alltid, fortalte sangstjernen - dog noe kryptisk - under et radiointervju med den kjente DJ'en Howard Stern i New York nylig.

I intervjuet avslørte GaGa at det var spesielt én grunn til at hun selv valgte å ruse seg på det narkotiske stoffet.
 
- Jeg tror jeg tok mange typer stoff fordi jeg var ensom. Det var noe ved stoffet som gjorde at jeg følte at jeg hadde en venn. Men i dag angrer jeg på hver eneste «linje» jeg har tatt, erkjente 25-åringen.

Narkotikabekjennelser er derimot ikke de eneste innrømmelsene Lady GaGa har stått fram med. I mai avslørte hun nemlig også at hun har hatt trekantsex.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Hun er syk og besatt av sin vekt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer