LYKKELIG: I dag er Brooke strålende lykkelig med ektemann Chris Hency og deres to døtre.  Foto: Stella Pictures
LYKKELIG: I dag er Brooke strålende lykkelig med ektemann Chris Hency og deres to døtre. Foto: Stella PicturesVis mer

- Jeg angrer på at jeg ventet så lenge

Brooke Shields spilte prostituert som 12-åring, men mistet ikke jomfrudommen før hun var 22 år.

SEHER.NO: "Lipstick Jungle"-stjerne Brooke Shields (43) fikk sitt store gjennombrudd i Hollywood allerede som 12-åring, da hun spilte en ung prostituert i filmen "Pretty Baby".

Kort tid etterpå landet hun flere større filmroller og modelljobber, blant annet i filmen "Blue Lagoon", samt som modell for Calvin Klein.

Den vakre brunetten har også flere ganger toppet lister over verdens vakreste kvinner.

Etter mange år som en av Hollywoods største stjerner, innrømmer imidlertid den 43 år gamle tobarnsmoren at hun ikke alltid har vært like komfortabel med sitt eget utseende og kropp som hun er i dag.

Og i et ferskt intervju med Health Magazine denne måneden, avslører hun at usikkerheten hennes også førte til at hun ikke mistet jomfrudommen før hun var 22 år, skriver People.

Skuespillerinnen forteller at dette er noe hun har angret litt på i ettertid, og synes det er synd at hun ikke kunne akseptere seg selv og sitt utseende i ung alder.

- Jeg tror jeg hadde mistet jomfrudommen min tidligere enn jeg gjorde dersom jeg hadde det. Jeg var i offentlighetens lys og hadde alt dette presset på meg, og jeg skulle ønske jeg bare hadde gjort det i begynnelsen, da alt var ok. Jeg tror jeg hadde hatt bedre selvfølelse da. Jeg tror ikke jeg hadde hatt så mye problemer med vekten heller. Jeg bar rundt på all denne beskyttende vekten da jeg studerte. Alt hang sammen med usikkerheten, sier Shields.

Da hun som 20-åring skrev boken "On Your Own" innrømmet skuespillerinnen at hun fortsatt var jomfru. Den gang sa hun imidlertid at det var fordi hun ventet på den store kjærligheten.

- Kjærlighet er det jeg vil vente på. Jeg føler ikke for å eksperimentere, sa hun da.

Shields giftet seg i 1997 med tennisstjernen André Agassi, men paret skilte lag kun to år senere. I 2001 giftet hun seg med skribent Chris Henchy, som hun i dag har to døtre med.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Moren min ble stjålet!