- Jeg angrer på at jeg ba om frierbrev

Therese Johaug innrømmer at responsen har vært overveldende.

<strong>ALDRI FÅTT KORT:</strong> I februar innrømmet Therese Johaug at hun aldri har fått kort på Valentinesdagen - nå angrer hun på kommentaren. Foto: SCANPIX
ALDRI FÅTT KORT: I februar innrømmet Therese Johaug at hun aldri har fått kort på Valentinesdagen - nå angrer hun på kommentaren. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Langrennsjenta Therese Johaug (22) fortalte i februar at hun aldri har fått et kjærlighetsbrev på Valentinesdagen, og ba folk sende frierbrev hjem til gården. Nå innrømmer hun derimot at hun angrer på kommentaren, og at responsen har vært overveldende.

- Det var overveldende hva folk skrev. Jeg setter stor pris på mye av det som kom. Jeg har lest en del av dem, og det har vært mye rart som har kommet i de brevene, sier Johaug.

VG skriver at det etter hvert ble så mange brev at pappa Thorvall måtte samle alt i en bærepose og gi dem til datteren rett før VM i Holmenkollen - der hun vant gull på 30 km fellesstart. Selv om hun nå angrer på kommentaren, var det 22-åringen selv som etterlyste frierbrevene.

- Jeg setter alltid pris på post, så jeg kan jo håpe at jeg får et i år, sa den blide jenta for fire måneder siden.

Da VG spurte om hun føler at hun selv la ut «åte» ved å etterlyse Valentineskort, innrømmer Johaug at hun angrer på kommentaren.

- Ja, det var en kommentar jeg angrer på, sier hun.


Videre forteller hun at hun ikke fant en ny mann blant frierbrevene.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Ber folk sende frierbrev hjem til gården!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer