- Jeg angrer på alle operasjonene

Heidi Montag kunne ønske at fortiden hadde forblitt ugjort.

ANGRER: - Jeg trodde at jeg investerte i mitt image og mitt varemerke, slik som Kim Kardashian. Jeg trodde at jeg hadde samme potensial, forteller Heidi Montag, som her er avbildet sammen med Crystal Harris. Foto: All Over Press
ANGRER: - Jeg trodde at jeg investerte i mitt image og mitt varemerke, slik som Kim Kardashian. Jeg trodde at jeg hadde samme potensial, forteller Heidi Montag, som her er avbildet sammen med Crystal Harris. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Heidi Montag (24) og realitykollegaen - og kjæresten - fra MTV-serien «The Hills», Spencer Pratt (27), mener at kjendistilværelsen ødela livet deres.

I den senere tid har Montag fått mye oppmerksomhet for å ha gjort ti skjønnhetsoperasjoner på én dag - og med det forandret sitt utseende fullstendig. Til The Daily Beast legger hun ikke skjul på at hun skulle ønske at operasjonene hadde forblitt ugjort.

- Jeg kunne ønske at jeg ikke hadde tatt dem. Jeg kunne ønske at jeg kunne gått tilbake i tid og ikke gjort en eneste operasjon. Jeg ble så opphengt i Hollywood, i meg selv - og i mitt image, sier realitystjernen til avisen.
 
Den unge jenta mener nemlig at selvopptattheten til slutt tok et fast grep om henne.
 
- Jeg trodde at jeg investerte i mitt image og mitt varemerke, slik som Kim Kardashian. Jeg trodde at jeg hadde samme potensial. Egoet mitt ble for stort, jeg trodde jeg kunne bli like stor som henne selv om jeg var den mest hatede jenta noensinne, sier Montag, som får støtte av Spencer Pratt.

- I sekundet da vi fortsatte vår jakt på berømmelse gjorde vi en feil. Reality-TV er nemlig ingen karriere, mener han.

Jakten på berømmelse har imidlertid medført mer enn bare anger for de to, uten også store økonomiske tap. 10,7 millioner kroner har gått til Heidis mislykkede sabgkarriere. Spencer Pratt på sin side har brukt over fem million kroner på klær, ifølge The Daily Beast.

Nå bor paret hjemme hos Pratts foreldre og lever et liv langt ifra det luksuslivet som ble formidlet gjennom «The Hills».

- Vi leser mange bøker, forteller Spencer Pratt åpenhjertig...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Trente 14 timer om dagen for å gå i bikini  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer