BARNAS NAVN: David Beckham forteller at han er mest stolt av tatoveringene av barnas navn. I reklamefilmen til Hennes & Mauritz, hvor Beckham sprader rundt i bare boxeren, kan man skimte Brooklyn-tatoveringen han har over rumpa. Foto: H&M/PLANET PHOTOS
BARNAS NAVN: David Beckham forteller at han er mest stolt av tatoveringene av barnas navn. I reklamefilmen til Hennes & Mauritz, hvor Beckham sprader rundt i bare boxeren, kan man skimte Brooklyn-tatoveringen han har over rumpa. Foto: H&M/PLANET PHOTOS Vis mer

- Jeg angrer ikke på noen av mine 32 tatoveringer

... men den kjekke fotballspilleren David Beckham har noen tatoveringer han liker bedre enn andre!

Publisert
Se H&Ms reklamefilm, hvor David Beckham viser frem sin tatoverte kropp, i videoen nederst i saken, og se flere bilder i bildeserien under!

SEOGHØR.NO: Søndag kunne David Beckham (38) feire med alle lagkameratene sine på det franske laget Paris Saint-Germain da gutta tok første seriegull på ni år.

Mon tro om fotballkjekkasen foreviger meritten på sin barske kropp - hvor han overfor CNN avslører at han har over 30 tatoveringer:

- Jeg har 32 tatoveringer, og jeg angrer ikke på en eneste en. Det ligger en mening bak hver og en av dem. Det som er så fint med tatoveringer er at han man en mening med dem, angrer man ikke på at man tok dem, forteller han til CNN ifølge NowMagazine.

Senest i mars var Beckham i Kina, hvor han stolt viste frem tatoveringen med den kinesiske skriften han har nedover venstre side av overkroppen.

Men det er noen tatoveringer som betyr mer enn andre, skal vi tro 38-åringen:

- Tatoveringene men mine barns navn er de jeg er mest stolt av.

Han og kona Victoria (39) har barna Brooklyn (14), Romeo (10), Cruz (8) og Harper Seven (21 mnd) sammen.

I tillegg til barnas navn har kjekkasen fått tatovert kona i undertøy, Jesus, en skytsengel, ordet «Love» og et kors med vinger på kroppen.

Se H&Ms reklamefilm, hvor David Beckham viser frem sin tatoverte kropp, i videoen nederst i saken, og se flere bilder i bildeserien under!
 
LES OGSÅ: Mila og Ashton overrasket pubgjester

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer