SNAKKER UT: I boken "Blåveis - Min vei ut av volden" forteller den populære stand up-komikeren om sin tøffe oppvekst. Foto: SCANPIX
SNAKKER UT: I boken "Blåveis - Min vei ut av volden" forteller den populære stand up-komikeren om sin tøffe oppvekst. Foto: SCANPIXVis mer

- Jeg angrer ikke på noe

Den kontroversielle komikeren har provosert mange, men selv angrer hun ikke.

SEHER.NO: Shabana Rehman Gaarder (33) er Norges første norsk-pakistanske  standupkomiker, men har blitt både hatet og elsket for sine uttalelser.

33-åringen har provosert mange, og en del satte nok kaffen i halsen da hun løftet Mulla Krekar i været og klinte til med Valgerd Svarstad Haugland.

Men til Dagbladet forteller komikeren at hun ikke angrer på noe kun har gjort karrieremessig de siste ti årene.

- Jeg angrer ikke på noe jeg har sagt eller gjort. Det har vært fryktelige og engstelige sider ved karrieren min. Men jeg ser resultater, og det gjør meg veldig optimistisk, sier hun til avisen.

Til uka er Rehman Gaarder aktuell med showet "Konge og Fedreland" på Oslo Nye Teater. Nå ønsker hun å tjene penger for å betale ned gjeld.

I oktober ble hun nemlig slått konkurs med omtrent 1,4 millioner i gjeld. Men et stort lysglimt i hverdagen er at hun fortsatt er stormende forelsket i ektemannen og journalisten Martin Gaarder.

- Det er veldig rart - jeg har aldri stilt dårligere økonomisk, men samtidig har jeg aldri hatt et bedre kjærlighetsliv. Jeg er fremdeles superforelska, forteller komikeren til avisen - og avslører at paret jobber med å få barn.

I høst kom boken "Blåveis - Min vei ut av volden", hvor hun forteller åpent om sin tøffe oppvekst, som inneholdt vold, misbruk og bruk av narkotika.

Til VG Helg sier hun at det har vært tungt for familien å takle Shabanas hverdag, og at hun har gått mange runder med sine nærmeste.

- Det har ikke lett å være min familie. De har vært veldig redde. Og de har vært sinte, såret og lei seg. De trenger av og til lengre tid for å skjønne hvorfor jeg gjør det jeg gjør, men de forstår alltid til slutt.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Mishandlet av kjæresten