- Jeg angrer ikke på noe

Men Frithjof Wilborn innrømmer at det har blåst kraftig noen ganger...

SER FRAMOVER: - Jeg ser fram til å være i media på en positiv og hyggelig måte igjen, og å ikke være involvert i ting som skaper litt bølger, sier Frithjof Wilborn til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.no
SER FRAMOVER: - Jeg ser fram til å være i media på en positiv og hyggelig måte igjen, og å ikke være involvert i ting som skaper litt bølger, sier Frithjof Wilborn til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Se videointervjuet med Frithjof Wilborn nederst i saken!

SEHER.NO: Den norske TV-stjernen Frithjof Wilborn (48) har lagt bak seg et turbulent år, der sjokknyhetene har kommet på rekke og rad. Men den norske TV-stjernen angrer ikke på at han valgte å stå frem med sine historier.

- Nei, det gjør jeg ikke. Det er ingenting i de oppslagene som jeg angrer på, men man kunne selvfølgelig ønske at det blåste litt mindre noen ganger. Heldigvis står jeg for det jeg har sagt og gjort, og jeg har jo blitt behandlet bra av mediene sånn sett, forteller en åpenhjertig Wilborn til Seher.no.

Seher.no møter 48-åringen på treningssenteret Elixia på Sjølyst i Oslo, der han for øyeblikket gjennomfører en liten treningsøkt sammen med samboeren Tina Thompson (24). Nå skal nemlig Wilborn miste fem kilo, og finne tilbake til formen.

2010 skal med det bli et helt annet år enn hva 2009 var for paret.

I august i fjor kom den første nyheten, nemlig at Frithjof flytter fra kona etter 28 år. Noen dager etterpå ble det kjent at han venter tvillinger med sine nye kjæreste.
 
- Vi opplever en privat situasjon som er tung. Akkurat nå er vi midt i en familiær fase som er en vanskelig og tøff utfordring, sa Wilborn den gang til Seher.no.

Det verste er konsekvensene hans egne handlinger hadde ført til for resten av familien, mente han.

- Både de nærmeste og også familien rundt har jo ikke valgt noen verdens ting, de blir plassert midt oppe i det. Og så blir det offentlig, mens de på en måte også blir offentlige fordi man må svare på spørsmål fra naboer og venner og så videre. Det er ganske store ringvirkniger, men akkurat det er jeg vel neppe den første her i landet til å oppleve, sa han.

Senere kom nyheten om at de to hadde mistet tvillingene. Men endelig er nå Frithjof og Tina klare for å se fremover.

- Jeg ser fram til å være i media på en positiv og hyggelig måte igjen, og å ikke være involvert i ting som skaper litt bølger. Det går opp og ned her i livet, men nå er det tid for litt hygge igjen, sier han til Seher.no nå.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: Se, her er han kledd ut som en dame!

Se videointervjuet med Frithjof Wilborn her:

[obj:media:8325]