- Jeg angrer ikke på noe

Kritikken til tross: «Farmen»-deltageren har klokkeklar samvittighet.

STÅR FOR ALT: - Min og Leif Birgers taktikk fungerte, og da er det helt bak mål å angripe meg for det etterpå. Jeg står for hvert eneste sjakktrekk jeg gjorde, sier Silje Trosten Johnsen til Seher.no. Foto: TV 2
STÅR FOR ALT: - Min og Leif Birgers taktikk fungerte, og da er det helt bak mål å angripe meg for det etterpå. Jeg står for hvert eneste sjakktrekk jeg gjorde, sier Silje Trosten Johnsen til Seher.no. Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO:  TV 2-programmet «Farmen» nærmer seg slutten. I løpet av to programmer blir det klart om det er Lillian Lund Jonassen, Leif Birger Mækinen, Silje Trosten Johnsen eller Linn Hege Andersen som kan smykke seg med tittelen «Farmen»-vinner 2010.

Silje Trosten Johnsen (23) er kanskje den av årets deltagere som har måttet tåle mest kritikk for oppførselen sin på Tranøya. Selv har 23-åringen heller aldri lagt skjul på at oppholdet på gården var preget av mange taktiske tanker.

Hvem er din favoritt i «Farmen»? Ta avstemmingen til høyre!


Enkelte av valgene hun har tatt, og måten hun har blitt framstilt på TV, har derimot fått TV-seerne til å rase - noe som igjen har ført til hatgrupper på Facebook, samt trusler rettet direkte mot Johnsen.

Men selv er det absolutt ingenting hun selv helst skulle gjort om igjen.

- Nei, jeg angrer ikke på noe - overhodet! Min og Leif Birgers taktikk fungerte, og da er det helt bak mål å angripe meg for det etterpå. Jeg står for hvert eneste sjakktrekk jeg gjorde, forteller Silje til Seher.no.

«Farmen»-deltageren husker spesielt en episode som hun i ettertid er meget stolt av. Det var den gangen Tone Gudrun Fjalestad måtte ut i tvekamp mot «venninnen» Karin Jonassen. Det hele endte i at Jonassen gikk på hodet ut av realityprogrammet.


- Jeg fikk bekreftet at Tone og Karin ikke var venner. Og det ordnet seg jo på en pen måte. Det er jeg stolt av, smiler Tana-jenta, som i ettertid ikke har lagt skjul på at forholdet til Karin langt fra er vennskapelig.
 
- Tror du oppførsel, og taktikkeriet ditt i «Farmen», har kostet deg venner, Silje?

- Nei, det har det ikke. Jeg velger omgangskretsen min med omhu, og vennene mine skjønner at dette bare er et spill. De synes vel heller at jeg gjorde en spennende figur.

- Kostet det deg vennskap på Tranøya-gården, tror du?

- De fra «Farmen» som jeg har ukentlig og daglig kontakt med er jeg kjempeglade i. Og de støtter meg. Jeg må si jeg ikke savner dem som syntes jeg var en «badass» på gården, sier Silje Trosten Johnsen til Seher.no.

I onsdagens «Farmen» må én deltager forlate programmet. Førstkommende lørdag sendes den store finalen, der tre gjenværende deltagere skal bli til én vinner.

Bli fan av Seher.no på Facebook! 


«Farmen» ser du på TV 2 mandag, onsdag og lørdag kl. 20.00. Se Seher.nos TV-guide her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Får pikante MMS av lettkledde jenter