- Jeg angrer ikke på noe

Anna Anka står for alle sine kontoversielle utsagn...

ANGRER IKKE: Anna Anka forteller Seher.no at hun ikke angrer  på noe hun har sagt. Foto: TV3/Thomas Engström
ANGRER IKKE: Anna Anka forteller Seher.no at hun ikke angrer på noe hun har sagt. Foto: TV3/Thomas Engström Vis mer
SEHER.NO: Anna Anka ble gjennom seersuksessen «Svenske Hollywoodfruer» en av skandinavias mest omtalte og omdiskuterte personer, mye på grunn av sine kontroversielle uttalelser.

Anka har blant annet sagt at menn ikke bør hjelpe til med husarbeid hjemme eller skifte bleier på barna, mens kvinner bør stille opp dersom mannen ønsker å bli seksuelt tilfredsstilt med en «avsugning» hver morgen. Hun har også uttalt at overvektige personer er egoistiske og at brunetter er idiotiske.

Da Seher.no møtte Hollywoodfruen i Stockholm i juli i forbindelse med hennes nye programserie «Anna Anka søker assistent», fortalte hun at hun ikke angrer på noen av sine utsagn.

- Nei, det ingenting jeg har sagt som jeg angrer på. Jeg står for alt jeg har sagt. Det er mine synspunkter.

Anka har måttet tåle mye kritikk for sine uttalelser. Blant gikk E24-kommentator Elin Ørjasæte ut mot Hollywoodfruens kvinnesyn da de begge gjestet «Skavlan» i september 2009.

- Du er jo et forfriskende innslag, men du blir litt for eksotisk til å tilføre noe nytt. Vi levde jo litt som i din ideologi for 150 år siden, sa Ørjasæte til Anka den gang.

Anna Anka mener på sin side at det blir feil å krisere henne for sine synspunkter. 

- Man skal ikke gå ut og kritisere noen bare fordi de er annerledes eller tenker annerledes enn hva som er viktig for meg, da synes jeg heller man skal gå ut og respektere det bildet og tenke «Ok, det er hvem Anna Anka er og hva hun står for» istedenfor å gå ut og kritisere og hakke på en, sier Anna Anka til Seher.no, og utdyper: 

- Jeg må kunne leve mitt liv og tro på hva jeg vil. Jeg sier ikke at du må være enig og synes det samme som meg. Aldri! Men det som fungerer for meg, fungerer kanskje ikke for deg, men man skal likevel akseptere at folk er ulike individer.

«Anna Anka søker assistent» sendes på TV3 mandager klokken 20.30.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Det er klart han ble sugen

Se videointervjuet med Anna Anka her: [obj:media:8793]