- Jeg angrer ikke på noe

Danseband-profilen har lagt om den festglade livsstilen, men ser ikke tilbake med anger.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Rune Rudberg (54) har vært åpen om sin ville livsstil som kvinnebedårer og om sine problemer med narkotika. 

I fjor avslørte musikeren overfor Se og Hør at han har gitt opp kvinner, og at han den siste tiden har valgt å fokusere på familien.

I et nytt intervju med Dagbladet forteller den folkekjære artisten at han, til tross for alle skandalene, ikke angrer på måten han har levd livet.

- Ja, bortsett fra et par, tre ting, da, sier han.

Skandalene inneholder blant annet da han i 2012 sonet en 45 dager lang dom etter at han ble tatt for å ha kjørt bil i narkotikapåvirket tilstand.

- Jeg kan ikke angre. Jeg har levd og opplevd det mange kanskje drømmer om, men nå lever jeg et rolig liv, sier han til avisen.

Saken fortsetter nedenfor.

ÅRELANG KARRIERE: Rune Rudberg har drevet på som artist i omtrent 30 år.  Foto: Gonzales Photo
ÅRELANG KARRIERE: Rune Rudberg har drevet på som artist i omtrent 30 år. Foto: Gonzales Photo Vis mer

Ny hverdag

Rudberg har lagt narkotikaproblemene bak seg, og de par siste årene har han levd en mye mer nøktern livsstil.

- Jeg har ordnet opp i alt sammen nå, absolutt alt. Jeg har til og med kuttet røyken, så nå har jeg startet et nytt liv, fortalte Rune Rudberg til Se og Hør for noen år siden.

54-åringen har også avlivet ryktene om at han har hatt sex med 1001 kvinner.

- Nei, er du gæren. Tusen damer! Det er mye altså. Det verste er at hvis du spør andre musikere som har spilt med meg, så vil du få til svar at jeg sannsynligvis er den musikeren som har gått oftest hjem alene eller alene på hotellrommet, røpet Rudberg overfor Dagbladet i januar 2014.

Se videointervju med Rune Rudberg på Spellemannprisen 2013, der han var nominert til beste danseband-album med plata «Tro»:

I 2013 beskrev Rune drømmedama som «sporty og ikke sur» i et intervju med VG. For tiden er han skeptisk til å slå seg til ro i et nytt forhold.

- Jeg har jo gått på trynet noen ganger, og det har satt spor hos meg. Først jobber man med å bygge opp et forhold, og så er det plutselig over. Nei, jeg ønsker ikke å utsette meg for dette flere ganger. Jeg har ingen dame i kikkerten, understreket Rune Rudberg i Se og Hør Extra i desember i fjor.

LES OGSÅ: Slik ble han «Skam»-William

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer