HETT: Allerede første natten hoppet de to deltakerne til køys sammen.
HETT: Allerede første natten hoppet de to deltakerne til køys sammen. Vis mer

- Jeg angrer ikke på at vi hoppet til køys første kvelden

«Paradise Hotel»-turtelduene tar utskeielsene foran kamera med et smil.

Publisert

SEOGHØR.NO:  «Paradise Hotel»-deltagerne Øystein Myhren Storaa (21) og Mikela Beckovic (20) vakte oppsikt da de hoppet til køys sammen allerede den første kvelden i TV3s populære realityserie.

Da Seoghør.no møtte paret på premierefest i Oslo mandag, var de ikke redd for at gjensynet med den intime seansen ville bli en flau opplevelse.

- Jaja, vi måtte jo innvie hotellet, sier Øystein med et smil.

- Jeg angrer ikke på at vi hoppet til køys første natten. Det er bra at vi fikk sette standaren for årets deltakere, spøker Mikela.

FANT TONEN FØRSTE KVELDEN: Øystein og Mikela ble raskt svært gode venner inne på årets utgave av «Paradise Hotel». Foto: TV 3
FANT TONEN FØRSTE KVELDEN: Øystein og Mikela ble raskt svært gode venner inne på årets utgave av «Paradise Hotel». Foto: TV 3 Vis mer

Da Seoghør.no møtte Mikela og Øystein i Mexico, etter hendelsen, var hun ikke like skråsikker.

TIPS: Har du et tips til redaksjonen, kontakt Ida Nikolaisen.
TIPS: Har du et tips til redaksjonen, kontakt Ida Nikolaisen. Vis mer

- Jeg prøver å ikke tenke på hvordan det blir å se det på tv. Det blir sikkert flaut, men det er første episode, så folk kommer til å glemme det, sa hun.

Ikke første gang

At deltagere hopper til køys sammen den første natten på «Paradise Hotel» har kun skjedd en gang tidligere, siden serien begynte på TV3 i 2009.

Det var i 2012  da Are B. Schanke og Iselin Michelsen fant tonen umiddelbart.

Dagen etter den tidlige debuten var det en småflau og pinlig berørt duo som møtte Seoghør.no inne på hotellet i Mexico.

SMÅFLAU DUO: «Paradise Hotel»-paret Are B. Schanke og Iselin Michelsen bekymret seg mest for hva foreldrene deres kom til å si, da Seoghør.no møtte dem inne på skandalehotellet, dagen etter at de hadde funnet tonen foran TV3-kameraene.
SMÅFLAU DUO: «Paradise Hotel»-paret Are B. Schanke og Iselin Michelsen bekymret seg mest for hva foreldrene deres kom til å si, da Seoghør.no møtte dem inne på skandalehotellet, dagen etter at de hadde funnet tonen foran TV3-kameraene. Vis mer

- Da jeg våknet, tenkte jeg først «herregud, hva har jeg gjort nå?», så fikk jeg litt sånn angstfølelse noen sekunder og så tenkte jeg mer «whatever» liksom. Det var jo ikke planlagt at det skulle skje første dagen..., sa Iselin.

Sjokkerte i bassenget

2014 bød på et annet svært amorøst øyeblikk, da to par kastet hemningene samtidig i hotellets svømmebasseng.

Etter en fuktig fest på TV3s skandalehotell, endte Nicolai Bennis opp i vannet med Kine Blix, mens Labinot Haziri igjen fant tonen med sin tidligere sengepartner Julie Hølvold.

Julie Hølvold fortalte at gjensynet med den svært avkledde episoden ble en flau affære.

- Jeg har jo visst at det ville komme, men etter hvert som tiden går glemmer man jo litt av alt som har skjedd. Da jeg så det igjen ble jeg litt sjokkert. Jeg ante ikke at de kunne filme så nært.

- Vi trodde vi hadde gjemt oss litt unna, men de har jo kommet svært nær innpå oss. Det er litt skummelt, for man merker ikke noe til kameraene når man er inne på hotellet, sa hun.

Se video med årets deltagere her:

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer