- Jeg angrer ikke på affæren

Kjærligheten drev stjernen til utroskap.

STRÅLER: Eddie og LeAnn viser seg ofte sammen, og det er tydelig at paret er forelsket. Foto: All Over Press
STRÅLER: Eddie og LeAnn viser seg ofte sammen, og det er tydelig at paret er forelsket. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: En av Hollywoods mest omfattende utroskap ble i 2009 offentliggjort av pressen, da sangstjernen LeAnn Rimes (28) fant lykken med Eddie Cibrian (37).

På det tidspunktet var Rimes gift med eksmannen Deane Sheremet, og Cibrian var gift med sin nåværende ekskone Brandi Glanville.

Over et år har gått, Cibrian og Rimes har skilt seg fra sine ekser, og gjentatte ganger viser paret hvor forelsket de er. Tidligere denne uken ble det også hevdet at de har forlovet seg, men ingen har foreløpig kommentert ryktene.

Da Rimes gjestet TV-programmet «In The Spotlight with Robin Roberts: All Access Nashville» på onsdag, fortalte hun at hun ikke angret på utroskapet. Hun ønsker ikke at folk skal dømme henne på grunnlag av det som blir skrevet i pressen.

- Det som skjedde er ikke sånn jeg egentlig er. Men jeg vet hvor mye jeg elsker ham. Så jeg har alltid sagt at jeg ikke kan leve livet mitt som en angrende synder. Det kan jeg ikke, fortalte stjernen.

LeAnn mener at det som skjedde med henne, er en helt vanlig sak for andre mennesker. Det eneste som gjør det så sjokkerende, er det at hun er kjent.

- Sånt skjer hver eneste dag med så mange mennesker. Og hvis jeg tar vekk albumsalget mitt og ordene mine, så har man bare et helt vanlig par. Man har to par der ekteskapene ikke fungerte, og to personer som falt for hverandre. Jeg kan ikke forandre kritikernes meninger. Ingenting jeg sier kommer til å forandre det. Det vet jeg, og det må jeg akseptere.

For første gang uttaler også Eddie Cibrian seg om utroskapet.

- Sannheten er at vi er mennesker. Vi gjør feil og vi lærer av dem, men vi er fortsatt mennesker. Og vi blir forelsket.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher[email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:
- De har forlovet seg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer