Foto: Anton Soggiu, TV3
Foto: Anton Soggiu, TV3Vis mer

- Jeg angrer hver eneste dag

«Paradise»-Arman tenker ofte på den skjebnesvangre avgjørelsen.

FØRST TRYGG, SÅ UT: Først valgte Kine Arman fremfor Labi (venstre bilde). Så kom Mats inn med fredning og kastet ut Arman (høyre bilde). Foto: TV3
FØRST TRYGG, SÅ UT: Først valgte Kine Arman fremfor Labi (venstre bilde). Så kom Mats inn med fredning og kastet ut Arman (høyre bilde). Foto: TV3 Vis mer
OVER OG UT: Labinot Haziri måtte forlate Paradise Hotel i torsdagens episode. Foto: Anton Soggiu, TV3
OVER OG UT: Labinot Haziri måtte forlate Paradise Hotel i torsdagens episode. Foto: Anton Soggiu, TV3 Vis mer

SEOGHØR.NO: Det ble mannefall i torsdagens parseremoni i TV3-programmet «Paradise Hotel». Tre av gutta måtte pakke koffertene sine og forlate reality-serien, og det uken før finalen.

Arman Dzudza (21) ble valgt fremfor Labinot Haziri av Kine Blix (22), og trodde han var klar for finaleuka. Da kom plutselig Mats Slyngstad (21) inn dørene. Og det med fredning. Da måtte Arman sjekke ut.

- Det var veldig bittert, spesielt fordi jeg trodde jeg var i finalen. Kine valgte jo meg, fremfor en sterk spiller (Labinot, red. anm.). Men plutselig kom Mats inn igjen, og akkurat da det skjedde visste jeg at han ville sende ut meg, sier han til Seoghør.no.

Én ting irriterer imidlertid Arman svært mye. I onsdagens episode kunne han sikret seg plass i finaleuken på bekostning av Mats. Hadde han eller Marius Røyseth Kristiansen kjempet hardere for plassen, ville trolig begge være sikret deltagelse i «Paradise Hotel» sin aller siste uke.

- Det som er irriterende, er at Marius og jeg kunne reddet hverandre. Det hadde vært det samme hvem av oss som fikk finaleplassen, bare én av oss hadde fått den. Vi burde vært smartere da vi stod der, og det angrer vi veldig på hver eneste dag. Men det var jo vår egen feil at det gikk som det gikk.

Hvorfor verken ham selv eller Marius valgte å kjempe hardere om finaleplassen, og nærmest ga den gratis til Mats, forklarer Arman på følgende måte:

- Vi var veldig fyllesyke, og det var 50 varmegrader der. Vi måtte også stå veldig lenge. Jeg fikk fullstendig jernteppe, og klarte ikke å tenke.

Arman har etter at han kom inn i TV3-serien fått et godt øye til Nicolai Bennis (22). Han prøvde seg imidlertid ikke på ham av naturlige årsaker: Nicolai er heterofil. Den dag i dag er de gode venner.

- Nico var den kjekkeste der inne, og jeg ble skikkelig betatt av ham, mye på grunn av hendene hans. Men jeg visste jo hvor jeg hadde ham, og jeg prøvde meg aldri. Men vi er gode venner, og har hatt mye kontakt etter Paradise Hotel, sier han til Seoghør.no.

I tillegg til både Arman og Labinot, måtte også Marius Røyseth Kristiansen sjekke ut under parseremonien torsdag.

«Paradise Hotel» sendes mandag til torsdag klokken 21.30 på TV3.

LES OGSÅ: Derfor sa hun bare LOL