- Jeg aner ikke hvem Ronaldo er

Slik avkrefter stjernen romanseryktene.

AVKREFTER RYKTENE: Kim Kardashian sier hun ikke har møtt Ronaldo, og hevder hun ikke aner hvem det er. Foto: All Over Press
AVKREFTER RYKTENE: Kim Kardashian sier hun ikke har møtt Ronaldo, og hevder hun ikke aner hvem det er. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Reality-stjernen Kim Kardashian (29) ble tidligere i år koblet til fotballstjernen Cristiano Ronaldo (25), etter at det ble slutt mellom Kardashian og Reggie Bush.

Nå snakker hun ut om romanseryktene for aller første gang, og hevder at det hele ikke har skjedd.

- Jeg aner ikke hvem Ronaldo er, sier Kardashian ifølge Showbizspy.com.

Nettstedet RadarOnline skrev i april at reality-stjernen hadde vært på ferie i Madrid. Der hadde hun sett Ronaldo spille kamp. «Men senere ble møtet mer personlig, og det endte med et romantisk stevnemøte», skrev nettstedet.

Vitner avslører at de så paret kysse, og opptrådte svært «lidenskapelige» mot hverandre. Og selv om de ikke følte for å gjemme seg på restauranten, dro de fra stevnemøtet i separate biler.


Men ifølge stjernen selv, skal daten ikke ha skjedd.

Kardashian dater for tiden den amerikanske fotballstjernen Miles Austin, som spiller for Dallas Cowboys. Med dette forholdet ønsker hun å holde detaljene mer personlig enn tidligere.

- Denne gangen kommer dere til å se at jeg ikke viser det så godt. Jeg kommer bare til å ta tiden jeg trenger og fokusere på karrieren. Jeg kommer til å være mer egoistisk, sier hun.

Likevel forklarte stjernen at det definitivt er noe på gang mellom henne og Austin.

- Han er midt i fotballsesongen og fokuserer på det. Jeg ønsker bare å ha det gøy, og vil ta alt sammen virkelig sakte.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nytt par?