- Jeg anbefaler alle å skille seg

Christer Falck mener det å ha barna annenhver uke er det beste som har skjedd ham.

ELSKER SIN NYE HVERDAG:  - Det å ha barn annenhver uke er faen meg det beste som har skjedd, altså. Jeg anbefaler alle å skille seg og lage 50/50-prdning. Man blir kanskje bedre foreldre av å være sammen med dem så kort, men komprimert, sier Robinso Foto: Odd-Steinar Tøllefsen/TV3
ELSKER SIN NYE HVERDAG: - Det å ha barn annenhver uke er faen meg det beste som har skjedd, altså. Jeg anbefaler alle å skille seg og lage 50/50-prdning. Man blir kanskje bedre foreldre av å være sammen med dem så kort, men komprimert, sier Robinso Foto: Odd-Steinar Tøllefsen/TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Etter at Christer Falck (42) og hans eks-kjæreste - «Hodejegerne»-skuespiller Synnøve Macody Lund (35) - gikk fra hverandre i 2011, har «Robinson»-programlederen måttet venne seg til en ny hverdag, hvor han har ansvaret for parets to barn Isak og Iben annenhver uke.

Til Dagbladet sier Christer Falck - som etter bruddet har blitt sammen med sin TV3-kollega Line Vee Hanum (34) - at han elsker sine nye rutiner.

- Det å ha barn annenhver uke er faen meg det beste som har skjedd, altså. Jeg anbefaler alle å skille seg og lage 50/50-ordning. Man blir kanskje bedre foreldre av å være sammen med dem så kort, men komprimert.

- Er det noen som roper «pappa» kan man ikke sitte og surfe nettet eller med høretelefoner, man må være der og gjøre det den personen vil. Jeg får så tilfredsstillelse av det at jeg driter i mitt eget liv den uka. Og så har jeg en annen uke hvor jeg er litt mer sånn at jeg tenker på meg selv.

Christer Falck er kjent for sitt sterke syn mot alkohol og tobakk, og sier at han håper barna også blir avholdsmennesker når de blir eldre.

- Jeg kan ikke presse dem i noen retning, men håper de skal se på faren sin at det går fint. Jeg er jo ikke en freak som veldig mange av avholdsfolket, som er kristenfolk eller veldig kjedelige mennesker. Drømmen er selvfølgelig å ha avholdsunger.

- Uansett hva slags gift de putter i kroppen, håper jeg det er minimalt, sier han til Dagbladet.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Den morsomste dama jeg har møtt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer