Vis mer

- Jeg adopterte bort mitt første barn

Nå jobber åttebarnspappa Rod Stewart med å føle seg som far til sin eldste datter.

Publisert
SEOGHØR.NO: I fjor ble rockestjernen Rod Stewart (67) pappa for åttende gang, til det som trolig er hans siste avkom, på tross av at han elsker livet som småbarnsfar. Men da han debuterte i farsrollen som 18-åring, var han derimot ikke til stede.

- Mitt første barn, Sarah, ble adoptert bort rett etter at hun var født. Jeg så ikke henne på veldig lenge, avslører han overfor VG Helg.

De siste årene har Stewart og hans 49 år gamle eldstedatter hatt kontakt via e-post og spist lunsj sammen noen ganger. Men det er krevende å føle seg som en far for henne, innrømmer han.

- Jeg har egentlig aldri følt meg som hennes far, fordi jeg aldri så henne vokse opp. Jeg byttet ikke bleier, jeg fulgte henne ikke til skolen og gjorde ikke lekser med henne. Men vi jobber med forholdet og kommer nærmere og nærmere hverandre.

- Dette er jo også veldig vanskelig for henne. Hennes liv var helt fint. Tenk deg plutselig å oppdage at faren din er Rod Stewart. Det forandrer jo alt, påpeker rockelegenden overfor VG Helg.

Rod Stewart fikk datteren Sarah Streeter (49) med ungdomskjæresten Susannah Boffey. Kimberly (33) og Sean (32) har han med sin første kone Alana Hamilton (67). Ruby (25) fikk han med modell Kelly Emberg (53), mens Renée (20) og Liam (18) har han med kone nummer to - modell Rachel Hunter (43).

Med sin nåværende kone, Penny Lancaster-Stewart (41) har han sønnene Alastair Wallace (7) og Aiden (20 mnd). Alle barna, unntatt eldstedatteren, har Stewart som etternavn.LES OGSÅ: - Jeg ble frastøtt av Petters penger

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer