LYKKELIGE: Jeff Goldblum virker fremdeles å være oppover ørene forelsket i sin kone Emilie Livingston, som er en tidligere olympisk turner. Her er paret sammen på Oscars etterfest i fjor.
 Foto: NTB Scanpix
LYKKELIGE: Jeff Goldblum virker fremdeles å være oppover ørene forelsket i sin kone Emilie Livingston, som er en tidligere olympisk turner. Her er paret sammen på Oscars etterfest i fjor. Foto: NTB ScanpixVis mer

Jeff Goldblum klarer ikke å skjule de sterke følelsene

Se, så forelsket det søte ekteparet er!

SEOGHØR.NO: I november 2014 giftet «Jurrasic Park»-stjernen Jeff Goldblum (63) seg med 30 år yngre Emilie Livingston (33) - bare fire måneder etter at han fridde til henne på en romantisk ferietur til eksotiske Hawaii.

Men lykken til det forelskede paret stoppet ikke der.

To måneder etter bryllupet kom den gledelige nyheten om at duoen ventet sitt første barn sammen.

Goldblum har vært gift to ganger tidligere, men aldri blitt far, og var i fyr og flamme da han avslørte graviditeten på «The Late Show with David Letterman» i januar i fjor.

- Hun er gravid. Hun er tre måneder på vei. Hun fortalte meg det dagen før vi giftet oss, at hun var gravid. Det er en gutt, strålte han stolt.

Og i fjor sommer kom sønnen Charlie Ocean Goldblum til verden.

Saken fortsetter under bildet.

STOLTE FORELDRE: Kort tid etter fødselen postet Goldblum dette skjønne bildet av seg selv, kona og lille Charlie på sosiale medier. Foto: NTB Scanpix
STOLTE FORELDRE: Kort tid etter fødselen postet Goldblum dette skjønne bildet av seg selv, kona og lille Charlie på sosiale medier. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ungdommelig 63-åring

Halvannet år etter bryllupet ser forholdet mellom Jeff og Emilie til å være sterkere enn noensinne.

Mandag ble paret observert sammen på en romantisk lunsjdate på den koselige cafeen «The Little Next Door» i Los Angeles, og etter at de hadde spist klarte de ikke skjule sine varme følelser for hverandre, skriver Daily Mail.

Saken fortsetter under bildet.

STRÅLER AV LYKKE: Ekteparet tok en spasertur hånd i hånd i nabolaget og så ut til å kose seg veldig i det fine vårværet. Foto: NTB Scanpix
STRÅLER AV LYKKE: Ekteparet tok en spasertur hånd i hånd i nabolaget og så ut til å kose seg veldig i det fine vårværet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ute på gaten lo og flørtet de åpenlyst mens de holdt kjærlig i hverandre og så svært lykkelige ut.

63-åringen, som til sommeren er aktuell i science fiction-filmen «Independence Day: Resurgence», var ungdommelig kledd med oppbrettede jeans, sko uten sokker, blazer og hatt.

Før paret giftet seg var de kjærester i tre år.

#rubadubdub #youmakebathtimelotsoffun

A photo posted by Jeff Goldblum (@jeffgoldblum) on

- Når folk møter Emilie, så sier de at hun er magisk og søt, og at de er glad på mine vegne. Jeg ville gjort alt for henne. Hun er en spektakulær kvinne, har Goldblum tidligere skrytt av sin kjære.

 
 

LES OGSÅ: Brooklyn Beckham viste frem sin nye flamme

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.