Jeans-jenta Katie Holmes

Singelliv-tilværelsen i New York inspirerer Katie Holmes, og det pulserende livet der har gitt henne en mye tøffere stil.

SEOGHØR.NO: Selv om hun ofte er å se feminin og flott som få på den røde løper, trives Katie Holmes best i en casual stil, med jeans som favorittplagget.

Tom Cruise's eks-kone er ingen stor fashionista, men har blitt flinkere å kle seg med årene, og debuterte i vår med sin første kleskolleksjon; Holmes & Yang.

Katie og Cruise's felles datter Suri (7) er en svært motebevisst ung frøken som også har fått sin egen kolleksjon for barn! Katie lever singelliv-tilværelsen i New York, et sted hun også lar seg inspirere motemessig.

Inspirert: Katie lar seg inspirere av å gå motelangs i New York - i sine jeans. Foto: All Over
Inspirert: Katie lar seg inspirere av å gå motelangs i New York - i sine jeans. Foto: All Over Vis mer

- Jeg blir inspirert av å se moteshow også. Men mest av alt av å gå gatelangs i New York - der er det alltid noe morsomt og unikt å se, sa hun på en Michael Kors-visning.

- I New York kan du ikke bare slenge på deg joggebuksa og ta en tur ut. Du må være kledd, og det du har på deg blir ditt statement. Det er noe av det jeg elsker ved å bo i New York, sier hun.

 Foto: All Over
Foto: All Over Vis mer

Hittil har ikke Katies motekarriere nådd spesielt store høyder, men det tok litt tid for Victoria Beckham og Olsen-søstrene også…

[views:embed:node_embed:block:66812]