AVVISER UTROSKAPSRYKTENE: Rapperen Liv forteller at hun og Jay Z hadde en fantastisk kjemi, og at de utvekslet telefonnummer, da de møttes. Men ifølge den tidligere modellen skal de to aldri ha hatt sex. Foto: YouTube / Faksimile
AVVISER UTROSKAPSRYKTENE: Rapperen Liv forteller at hun og Jay Z hadde en fantastisk kjemi, og at de utvekslet telefonnummer, da de møttes. Men ifølge den tidligere modellen skal de to aldri ha hatt sex. Foto: YouTube / FaksimileVis mer

Jay Zs angivelige elskerinne snakker ut

- Jeg ville ikke såre Beyoncé, sier den tidligere modellen.

SEOGHØR.NO: I helgen oppsto det rykter om at hip hop-kongen Jay Z (43) skal ha vært utro mot kona Beyoncé (31), skriver flere amerikanske nettsider.

Den angivelige elskerinnen skal være en amerikansk kvinne ved navn Liv, som tidligere har vært modell for Ford Models, men som nå har blitt rapper.

Hun avviser at de to har hatt et seksuelt forhold, men forteller til RadarOnline at hun og Jay Z riktignok har utvekslet telefonnummer, og «hadde en spesiell kjemi»:

- Vi møttes første gang under en reklameinnspilling i Miami i 2008, og hadde umiddelbart en fantastisk kjemi. Han satte seg ved siden av meg, og oppførte seg som en gentleman. Etter at han dro fra stedet kom en av hans livvakter til meg, og spurte om han kunne få telefonnummeret mitt.

Men Liv ønsket ikke da at den verdensberømte rapperen skulle kontakte henne:

- Jeg tenkte at det var galt. For det første syntes jeg det var utrolig umodent av han å be livvakten om å skaffe nummeret mitt til ham, og for det andre er ikke jeg en sånn person han bare kan ringe når han er i byen. Dessuten ville jeg ikke såre Beyoncé.

Noen måneder senere møtes de igjen, på eksklusive Nobu i Miami, og Liv forteller videre at hun ga ham nummeret sitt der.

- Han kom bort til meg da jeg var alene i gangen. Han var akkurat som før, vennlig, og sa: «Denne gangen utveksler vi i hvert fall telefonnummer». Men Solange (Beyoncés søster, journ.anm.) ble mistenksom, og da hun gikk forbi oss stirret hun på meg. Men som jeg har sagt, jeg var ikke ute etter å legge an på ham, sier hun videre til nettstedet.
 
Ifølge den tidligere modellen utvekslet altså de to nummer, ettersom Jay Z insisterte på å opprettholde kontakten, men hun skal aldri ha hørt noe mer fra ham:

- Jeg sendte han en mail angående musikken min, men fikk aldri noe svar. Så jeg antar at det var det. Vi holdt aldri kontakten, men vi hadde en fantastisk kjemi, avslutter hun.

Jay Zs talspersoner har foreløpig ikke kommentert utroskapsryktene.

LES OGSÅ: Eva Longoria slikket sol med sin nye kjæreste