Jay-Z tok med Blue Ivy til Paris

Hip Hop-kongen droppet Time Magazine-galla for å kose seg med kona og datteren i den romantiske storbyen. Se bilder!

HYGGE: Torsdag kveld holder Beyoncé sin andre konsert i Paris - og satte nok ekstra pris på den deilige lunsjen med ektemannen på formiddagen før konserten. Foto: FameFlynet Sweden
HYGGE: Torsdag kveld holder Beyoncé sin andre konsert i Paris - og satte nok ekstra pris på den deilige lunsjen med ektemannen på formiddagen før konserten. Foto: FameFlynet Sweden Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I mai-utgaven av Time Magazine kommer den årlige listen om hvem magasinet mener er de 100 mest innflytelsesrike personene i verden i dag.

Multitaltent Jay-Z (43) befinner seg på listen på bakgrunn av hans ferdigheter som både musikkartist, produsent og forretningsmann.

Fiffen var samlet i New York tirsdag kveld da Time Magazine inviterte til den årlige Time 100-gallaen, for å hedre de 100 personene.

Vår egen sjakk-konge Magnus Carlsen (22) var til stede på kjendisfesten, ettersom han også befinner seg på den gjeve listen.

Men Jay-Z prioriterte heller familietid, og reiste over dammen til Paris for å treffe kona Beyoncé (31), som i disse dager er på verdensturne.

Onsdag og torsdag denne uken holder hun konsert i den romantiske storbyen, og satte nok ekstra pris på å tilbringe kvalitetstid med ektemannen og datteren Blue Ivy (1) torsdag formiddag.

Trioen spiste lunsj på den fasjonable restauranten Septime, og Jay-Z viste for åpent kamera hvor mye han elsker sin skjønne datter.

43-åringen kysset og koste på lille Blue Ivy, og den stolte faren smilte fra øre til øre mens han hadde det lille sjarmtrollet i armkroken.

Superparets norske fans krysser nok fingrene for at Jay-Z og Blue Ivy tar turen innom Oslo, når Beyoncé holder konsert på Telenor Arena 25. mai.

Se de sjarmerende bildene av Jay-Z, Blue Ivy og Beyoncé i bildeserien nederst i saken!

LES OGSÅ: Fant narkotika i Biebers turnébuss i Stockholm

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer