Jay Z og Beyoncé:

Jay Z snakker ut om heis-episoden med Beyoncés søster for første gang

- Vi har kun hatt en eneste krangel, noensinne.

LETTER PÅ SLØRET: Jay Z åpner seg om den omtalte krangelen med svigerinnen fra 2014. Foto: NTB Scanpix / Splashnews

LETTER PÅ SLØRET: Jay Z åpner seg om den omtalte krangelen med svigerinnen fra 2014. Foto: NTB Scanpix / Splashnews

Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Etter at TMZ publiserte en overvåkningsvideo av søsteren til Beyoncé - Solange Knowles - og Jay Z i en opphetet diskusjon i en heis etter Met Gallaen i 2014, startet ryktene å svirre rundt hva som utløste krangelen.

Videosnutten viser at Jay Z (47), Beyoncé (35) og Solange (31) går inn i heisen sammen, og kort tid etterpå kaster Solange seg over svogeren med både slag og spark.

Verken Jay Z eller Solange uttalt seg om episoden i heisen - ikke før nå, tre år senere.

Som en del av en «Rap Radar»-podkast, uttaler 47-åringen seg om hendelsen, og forteller at alt er bra mellom de to nå.

- Vi har kun hatt en eneste krangel, noensinne. Før den hendelsen, og etter hendelsen har vi vært venner, forteller han og legger til at de har et bra forhold.

Det er BBC som først omtaler saken.

- Som en søster for meg

I podkasten forteller han at Solange er som en søster for ham, og at han, som i likhet med heis-episoden, også har kranglet med sine brødre.

- Hun er som en søster for meg. Jeg vil alltid beskytte henne. Det er søsteren min, ikke svigersøster, søsteren min, forklarer han.

Videre i programmet spør programlederen om hva han han tenkte om det nye albumet til kona hans når det kom ut.

- Jeg tror vi gikk inn i den heisen som gode artister, sier han.

Saken fortsetter nedenfor.

TILSYNELATENDE GOD STEMNING: Solange, Jay Z og datteren Blue Ivy sammen under årets Grammy Awards. Foto: NTB scanpix
TILSYNELATENDE GOD STEMNING: Solange, Jay Z og datteren Blue Ivy sammen under årets Grammy Awards. Foto: NTB scanpix Vis mer

Utroskapsrykter

Det er ukjent hva som trigget krangelen, og etter hendelsen begynte spekulasjonen og svirre om Jay Z kan ha vært utro mot Beyoncé, og at det er det som kan ha forårsaket Solange sin reaksjon.

To år senere slapp Beyoncé sitt sjette studioalbum - Lemonade - som en overraskelse til fansen, og utroskapsryktene satte fyr igjen.

I mange av låtene ymter hun frempå at «noen» har vært utro - og man kan lett tolke det som at det er ektemannen Jay Z hun faktisk hentyder til. I låten «Sorry» synger skjønnheten om en utro ektemann som ikke kommer hjem før sent om natten, og uttaler at hun angrer på at hun valgte å gifte seg:

«Looking at my watch, he shoulda been home. Today I regret the night I put that ring on», er et kort utdrag fra den ærlige sangteksten.

Saken fortsetter under videoen.

Angrep Jay-Z og Beyoncé

Tidligere i år ble det kjent at rappstjernene Jay Z og Kanye West avbryter samarbeidet etter flere år som kolleger og gode venner.

Det var etter at Kanye hørte den nye sangen til Jay Z han reagerte kraftig.

Rapperen slapp nylig sitt nyeste album «4:44», og platen inneholdt en sang som tilsynelatende disset Kanye.

Reaksjonen har ført til at Kanye, som er gift med realitystjernen Kim Kardashian (36) har trukket seg fra musikkstrømmetjenesten TIDAL, og vennskapet mellom Jay Z og han skal trolig ha ligget på tynn is.

Under en konsert i Sacramento i California i november stormet Kanye av scenen etter fire låter og et 30 minutters usammenhengende utbrudd.

Før West lot publikumet sitt i stikken, rakk han imidlertid å angripe ekteparet Jay Z og Beyoncé.

Rapperen antydet blant annet at Beyoncé hadde nektet å opptre på MTV Video Music Awards tidligere samme år, dersom hun ikke vant prisen for «beste musikkvideo» foran Drake og West selv.

Han benyttet også anledningen til å trekke frem Jay Z, som han angivelig ikke skal ha hørt noe fra på en stund.

Saken fortsetter nedenfor.

DÅRLIG STEMNING: Jay Z og Kanye West har lenge vært kolleger og gode venner, men den siste tiden har det vært uenigheter. Foto: NTB scanpiz
DÅRLIG STEMNING: Jay Z og Kanye West har lenge vært kolleger og gode venner, men den siste tiden har det vært uenigheter. Foto: NTB scanpiz Vis mer

Bryr seg ikke

I samme podkast åpnet Jay Z seg om denne hendelsen også. Han forteller at han ikke bryr seg om at Kanye forlot strømmetjenesten, og han har tydeligvis ingen problemer med at Kanye snakker om ham.

Men at Kanye skal ha snakket om hans kone, det syntes 47-åringen ikke noe om.

- Det er et ordentlig, ordentlig problem. Han vet at det er et problem fordi vi har snakket om det. Vi kunne løst problemene våre, men nå har han krysset en linje, sier Jay Z og legger til:

- Jeg kjenner ham. Han vet. Jeg vet at han vet fordi vi har aldri latt det gå så langt i en diskusjon før. Og vi har hatt mange.

LES OGSÅ: Kylie Jenner avslører hvorfor det ble slutt med Tyga

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer