STOR GJEST: Fredrik Skavlan får besøk av selveste Jay-Z i forbindelse med programmet sitt nå i høst.  Foto: Seher.no/Per Ervland
STOR GJEST: Fredrik Skavlan får besøk av selveste Jay-Z i forbindelse med programmet sitt nå i høst. Foto: Seher.no/Per ErvlandVis mer

Jay-Z gjester "Skavlan"

- Det er veldig sjelden man får med så store personer...

SEHER.NO: Hip-hop stjernen og musikkprodusent Jay-Z (39) er kjent som en av verdens største artister, og gift med popskjønnhet Beyoncé Knowles (27).

Ifølge svenske Aftonbladet blir superstjernen en av høstens gjester i Fredrik Skavlans svensk-norsk produserte talkshow "Skavlan".

- Det er veldig sjelden man får med så store personer, man vil ha store fisker, men får ofte små, sier programmets redaktør Håkan Lahger til avisen.

Jay-Z er for tiden på reise verden rundt for å promotere sitt nye album "The Blueprint 3", som lanseres førstkommende fredag. 25. september kommer han imidlertid til Sverige for å spille inn "Skavlan".

- Det er sikkert mange av våre eldre seere som ikke vet så godt hvem han er. De eldre har sikkert bedre kjennskap til Springsteen, og Jay-Z er på en måte hip-hopens Springsteen, sier Lahger.

Ifølge kilder planlegges det også en storstilt konset og releasefest i forbindelse med superstjernens Sverige-besøk, men hvorvidt dette faktisk kommer til å bli gjennomførbart, er fortsatt usikkert.

- Planene endres hele tiden, sier en kilde.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Jeg så ikke blokken min!