Jay-Z angrepet av Beyoncés lillesøster

Solange Knowles gikk fysisk til angrep med slag og spark på svogeren.

ETTER ANGREPET: Her kommer Beyonce, Jay-Z og Solange ut fra Standard Hotel etter at "Beautiful Liar"-stjernens lillesøster gikk løs på Jay-Z i heisen. Foto: Splash News/ All Over Press
ETTER ANGREPET: Her kommer Beyonce, Jay-Z og Solange ut fra Standard Hotel etter at "Beautiful Liar"-stjernens lillesøster gikk løs på Jay-Z i heisen. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Et overvåkningskamera har fanget opp en opphetet krangel mellom Solange Knowles (27) og Jay-Z (44) inne i en heis sist helg.

Det er det amerikanske nettstedet TMZ.com som publisererer en video av Beyoncés (32) søster som rasende går til angrep på hip hop-mogulen med både slag og spark.

Videosnutten viser at Jay-Z, Beyonce og Solange går inn i heisen sammen med en fjerde person, som ser ut til å være en livvakt, og kort tid etterpå kaster hun seg over svogeren mens hun skriker til ham.

Livvakten prøver å holde Solange tilbake, men hun klarer likevel å få inn flere slag. Jay-Z holder foten hennes fast ved en anledning, men er ikke fysisk mot henne på andre måter.

På et punkt ser det ut som om Beyonce går mellom dem, og livvakten trykker på heisens nødknapp - mest sannsynlig for at ingen andre skal bli involvert i hendelsen, skriver nettstedet.

Det er ukjent hva som trigget krangelen, men alle tre forlater etterpå bygningen sammen. Mens Beyonce smiler ser søsteren tydelig irritert ut før de to setter seg inn i en ventende bil. Jay-Z blir derimot eskortert bort i en annen.

Episoden skjedde etter Met Gallaens etterfest på Standard Hotel i New York, ifølge kilder.

EKTEPAR: Beyonce og Jay-Z har vært gift i seks år og har datteren Ivy Blue (2) sammen. Foto: Fame Flynet
EKTEPAR: Beyonce og Jay-Z har vært gift i seks år og har datteren Ivy Blue (2) sammen. Foto: Fame Flynet Vis mer

LES OGSÅ: - Det er hjerteskjærende

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer