Jay-Z advarer Chris Brown

Hvis Chris Brown sårer Rihanna igjen vil Jay-Z ødelegge karrieren til sangeren.

KARRIERESTOPP: Hvis Chris Brown sårer Rihanna igjen, lover Jay-Z at karrieren hans er over. Foto: Stella Pictures
KARRIERESTOPP: Hvis Chris Brown sårer Rihanna igjen, lover Jay-Z at karrieren hans er over. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Mange av Rihannas venner og fans er ikke fornøyde med at popstjernen nå ser ut til å ha funnet tilbake til ekskjæresten Chris Brown. Jay-Z er tydligvis en av dem.


Ifølge den britiske avisen The Sun, har Jay-Z tatt på seg rollen som storebror nå som hans stjerneartist har tatt den oppsiktsvekkende avgjørelsen å gjennforenes med Brown, som banket Rihanna gul og blå i 2009.

Rihanna og Brown ble observert på en av Jay-Zs konserter i Brooklyn tidligere denne måneden. Rapstjernen skal etter konserten ha tatt en liten prat med Brown.

- Jay-Z fortalte Rihanna at hvis Chris virkelig gjør henne lykkelig, bør hun gå for det. Sier en kilde til avisen.

- Han inviterte de to som et par til konserten i New York. Backstage skal Jay-Z ha forklart til Brown at hvis han noen gang såret Rihanna igjen, da enten følelsesmessig eller fysisk, er det slutt for han. Han vil ødelegge karrieren hans, sier en kilde til The Sun.


Den 42 år gamle rapperen har ikke skjult følelsene sine for Brown siden angrepet i 2009. Jay-Z klappet blant annet ikke for Brown under «MTV VMAs» i 2011.

Rapperens meningsforandring kommer trolig fordi han prøver å akseptere at Rihanna må ta sine egne avgjørelser når det kommer til sitt kjærlighetsliv.

- Verden har ikke sluppet taket, sa Rihanna til Vouge magazine om angrepet.

- De har ikke sett noen fremgang i vårt vennskap, fordi de ikke ser noen ting. Men de er ikke på insiden slik jeg er. De kan ikke se hva jeg ser, hvis ikke de står i mine sko. Jeg antar at jeg bare må akseptere det.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   - Rihanna vil gifte seg med Chris Brown

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer