Jay Leno i stygg bilulykke

TV-profilens bil rullet rundt flere ganger.

TALKSHOW-KONGER: Fra 1992 til 2014 ledet Jay Leno «The Tonight Show». Han hadde kun en pause i 2009 hvor han fikk sitt eget program «The Jay Leno Show». Her med Jimmy Fallon som tok over for Leno i 2014. Foto: NTB Scanpix
TALKSHOW-KONGER: Fra 1992 til 2014 ledet Jay Leno «The Tonight Show». Han hadde kun en pause i 2009 hvor han fikk sitt eget program «The Jay Leno Show». Her med Jimmy Fallon som tok over for Leno i 2014. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Før helgen var den populære programlederen og fjorårets Nobelvert Jay Leno (66) passasjer i en bil som mistet kontroll og rullet rundt flere ganger før den landet på hjulene igjen, melder Fox News.

Den tidligere talkshow-kongen slapp heldigvis unna med skrekken da ulykken fant sted på racerbanen Irwindale Speedway i California.

Det var under innspillingen av sitt nye TV-show «Jay Leno's Garage» at bilentusiasten Leno satt i passasjersetet ved siden av den legendariske stuntmannen Bob Riggle (80).

Riggle skulle prøve å vise frem et av sine mest kjente triks, i sin Plymouth Barracuda som har hele 2500 hestekrefter, og kjørte på bakhjulene da bilen plutselig på dramatisk vis begynte å rulle ukontrollerbart i løpet av stuntet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer